TRINKIJERI PONOVO MEĐU CRNO-BELIMA!

Autor:

Sport

26.01.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žalgiris gostuje Partizanu uoči večitog derbija.

TRINKIJERI PONOVO MEĐU CRNO-BELIMA!

Foto: Starsport

Andrea Trinkijeri

Košarkaši Crvene zvezde su sinoć upisali još jedan obeshrabrujući poraz, koji je malo ko očekivao. Crveno-beli su na gostovanju u Berlinu poraženi od Albe sa 89:80, a ekipa iz prestonice Nemačke je imala i 22 poena prednosti krajem treće četvrtine. Ovo je čak deveti poraz kluba sa Malog Kalemegdana na poslednjih jedanaest susreta sa Albom, a mesto koje vodi u plej-in deluje sve dalje i dalje.

Nada i dalje postoji za Sferopulosove izabranike, koji sada imaju skor 9-14, a nešto drugačija situacija je u redovima Crno-belih, koji se nalaze na 11. mestu na tabeli sa skorom 11-11. Priliku da se vrate među top 10 košarkaši Partizana će imati protiv Žalgirisa večeras u beogradskoj Areni od 20.30 časova, na zatvaranju 23. kola Evrolige. Crno-beli su u prošlom kolu poraženi na gostovanju Panatinaikosu, da bi u ponedeljak ubedljivo savladali Megu u AdmiralBet ABA ligi.

Foto: Euroleague.net

Kevin Panter

Sa druge strane, litvanski predstvanik je prošle nedelje savladao Fenerbahče, a na poslednjih 10 utakmica u svim takmičenjima Žalgiris je pretrpeo svega dva poraza. Prošle sezone Partizan je oba puta bio bolji od Zelenih, a taj niz se nastavio i ove sezone, kada su Obradovićevi igrači slavili sa 93:85 u Kaunasu u 14. kolu Evrolige.

Na tom meču su Panter, Doužer i Naneli postigli ukupno 52 poena, a ukoliko mislite da će večeras Panter, Naneli i Kaboklo ukupno postići više od 50 poena možete na to da se kladite u AdmiralBetu. Na sajtu AdmiralBet.rs se nalazi bogata ponuda jedinstvenih specijala, kao i brojne bonus tikete, a tu je i 10% freebeta od svakog uplaćenog tiketa koji sadrži opklade na učinke pet ili više evroligaških igrača.

Foto: Euroleague.net

Bruno Kaboklo

Pored toga, do 24. februara AdmiralBet će svakog dana deliti putovanje za dve osobe, a sve što je potrebno da se uradi kako bi otputovali na neku od egzotičnih destinacija je da pogodite najveću kvotu u danu. Sve od navedenih promocija, kao celokupna ponuda, su dostupni svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

Izaberite svoju petorku, preuzmite freebet bonus i uživajte u najboljoj evropskoj košarci i najširoj evroligaškoj ponudi!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading