NOVOGODIŠNjA ŽURKA KOJA I DALjE TRAJE

Autor:

Sport

09.01.2024

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostalo je još samo 2 dana do kraja zabave!

NOVOGODIŠNjA ŽURKA KOJA I DALjE TRAJE

Foto: Admiral bet

Polako se nazire kraj praznične sezone i dok su temperature u blagom padu, bonusi u AdmiralBetu i dalje rastu! Naime, do 10. januara sve ljubitelje igara na sreću očekuje promo kod SLOT24, koji sa sobom donosi 24% slot bonusa na prvu dnevnu uplatu depozita, svakog dana. Kladionica AdmiralBet je ovu promociju spremila kako bi u što boljem raspoloženju zatvorili prazničnu sezonu, a bonus je dostupan svima sa otvorenim korisničkim nalogom na AdmiralBet.rs.


 

Ukoliko nemate otvoren AdmiralBet nalog, potrebno je izdvojiti svega nekoliko minuta kako bi kompletirali registraciju, a možete je izvršiti na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije, i to nije sve. Odmah po registraciji, svim novoregistrovanim igračima sleduje jesenji Bonus dobrodošlice u iznosu od 3.000 dinara, bez depozita, bez depozita, ali to nije sve!


 

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.


 

Ukucajte promo kod, pokupite slot bonus i uživajte u najboljim slotovima do kraja godine, samo u AdmiralBetu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading