PINNBET OTVARA NOVO POGLAVLjE

Autor:

Sport

22.12.2023

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duga tradicija i inovacije – kombinacija od koje zastaje dah.

PINNBET OTVARA NOVO POGLAVLjE

Foto: Admiral bet

Svim ljubiteljima uzbuđenja, sporta i brze zabave sa zadovoljstvom predstavljamo novu proizvod sa prepoznatljivom oznakom kvaliteta. Naime, kompanija Pinnbet je lansirala novu platformu koja igru dovodi u novu ravan realnosti, a svim uživaocima igara na sreću donosi neponovljivo igračko iskustvo, bez obzira da li je reč o sportskom klađenju, slotu ili nekom drugom vidu zabave.

 

Na samom početku druženja dobijate poklon u vidu bonusa dobrodošlice, koji je na pinnbet.rs aktuelan od 19. decembra 2023. godine. Za ovaj bonus nije potebno prethodno deponovati sredstva na Pinnbet nalog i dodeljuje se odmah nakon kompletirane verifikacije.

 

Nakon izvršene verifikacije, koja je detaljno objašnjena na sajtu u sekciji Promocije, na igrački nalog se dodeljuje 1000 dinara freebeta i 50 besplatnih spinova, pomoću kojih možete otpočeti svoju nezaboravnu Pinnbet online avanturu.

 

Freebet se može koristi za sportsko klađenje, uz uslov da se na tiketu nalazi najmanje pet parova sa minimalnom kvotom koja iznosi 1.40 po događaju. Ono što je bitno naglasiti je da se svi eventualni dobici proistekli iz bonusa dobrodošlice prebacuju na keš račun igrača, s tim što će dobitak će biti umanjen za visinu uloženog freebeta.

 

Ova pogodnost traje 96 časova od kompletirane verifikacije, a ova promocija se ne može kombinovati sa nekim drugim bonusima ili cashback opcijom.

 

Međutim, to nije sve, jer je ovo samo početak darivanja. Pored Bonusa dobrodošlice, svaki igrač dobija i bonus na prva tri uplaćena depozita i to na sledeći način:

 

1. depozit donosi 50% freebet-a + 50% bonusa za slot igre

2. depozit donosi 30% freebet-a + 30% bonusa za slot igre

3. depozit donosi 20% freebet-a + 20% bonusa za slot igre

 

Minimalna visina depozita koji aktivira ove bonuse je 300 dinara, dok vrednost dodeljenih besplatnih spinova iznosi 10 dinara po spinu. Dodeljeni spinovi se mogu iskoristiti na dobro poznatoj Synot slot igri, Book of Secrets, koja je pravo mesto da unovčite spinove. Svi dobici proistekli iz besplatnih spinova se, poput freebeta, automatski prabacuju na keš račun igrača.

 

Nakon izvršene uplate depozita igrače očekuje i bonus koji se aktivira jednostavnim prihvatanjem i može se koristiti na slot igrama. Kako bi ovaj Bonus bio isplaćen, potrebno je 30 puta izvrteti dodeljeni iznos, nakon čega se celokupan iznos bonus sredstava momentalno prebacuje na nalog igrača. U svakom trenutku možete pratiti svoj učinak na svom profilu.

 

Kompletna pravila su dostupna na ovom linku, kao i na na Pinnbet platformi.

 

Ne čekajte, već odlučno zakoračite u uzbudljivi Pinnbet univerzum, registrujte se na sajtu i pokernite oluju dobitaka novim Bonusom dobrodošlice!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading