POTPUNI PREOKRET: Ivana Španović i Marko Vuleta OSTAJU U BRAKU!?

Autor:

Sport

22.12.2023

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razvod o kom priča cela Srbija dobija novo poglavlje.

POTPUNI PREOKRET: Ivana Španović i Marko Vuleta OSTAJU U BRAKU!?

Foto: instagram.com/ivanaspanovic

Kao bomba odjeknula je vest da se Ivana Španović i Marko Vuleta razvode nakon dve godine braka.

Ivana se oglasila i potvrdila razlaz od emotivnog partnera, ali njihovi najbliži misle da stvari nisu otišle u nepovrat.

Prijatelji Ivane i Marka šokirani su vestima, a nadaju se da je ovo sve samo prolazna kriza.

Republika

Foto: instagram.com/ivanaspanovic

Ivana Španović i Marko Vuleta

 

Uz želju da ostanu anonimni, pričali su o braku dvoje divnih mladih ljudi.

- Svi se nadamo pomirenju jer mislimo da su ovo doneli naprečac. Oboje su strastveni, pa je svađa kulminirala u razvod. Mislim da nisu dobro razmislili o svemu i da će biti prostora za razgovor kada se stvari smire. Ne znamo šta je tačan razlog jer nikada nisu pričali da imaju problema. Pretpostavljamo da je Marko hteo više vremena za sebe, dok je Ivana profesionalni sportista i njen tempo života je podređen treninzima, što se znalo od samog početka. Dve godine su duge ako je Marko čekao da će biti drugačije, a sa druge strane morao je biti svestan njene karijere - kažu Ivanini prijatelji.

Blizak Markov saradnik takođe je mišljenja da sver može da se izgladi.

- Ne bih voleo da iznosim detalje iz našeg razgovora, ali on je ljut što je sve bilo usmereno na njenun karijeru. Ja ga razumem, ali sam mu objasnio i da je njeno profesionalno bavljenje sportom pred samim krajem i da je trebalo da sačekaju da vide gde su. Moje mišljenje je da tu ima prostora za jedan dobar razgovor, ali kada oboje razmisle trezveno. Mislim da su prekinuli svaki kontakt, ali sve je to promenljivo - rekao je blizak Markov saradnik za "Blic super TV".

Marko se odselio u Dubai gde će provesti zimu, dok se Ivana u Južnoj Africi sprema za nove sportske izazove. Vreme će pokazati da li će ljubav pobediti neslaganja i hoće li doći do potpunog preokreta i ostanka u braku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading