NOVA OBJAVA IVANE ŠPANOVIĆ NA INSTAGRAMU: Svi pričaju o njenom RAZVODU, a ona brine o...

Autor:

Sport

17.12.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da je zanimaju druge stvari...

NOVA OBJAVA IVANE ŠPANOVIĆ NA INSTAGRAMU: Svi pričaju o njenom RAZVODU, a ona brine o...

Foto: printscreen/Instagram

Juče je kao "bomba" odjeknula vest u srpskim medijima da se razvodi Ivana Vuleta.

Najbolja srpska atletičarka je na društvenim mrežama vratila svoje devojačko prezime, dok su njihove skorašnje zajedničke fotografije obrisane sa njihovih profila na Instagramu.

Ova informacija je iznenadila mnoge, jer su sve vreme važili za jedan od najskladnijih poznatih parova.

Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, posebno zbog činjenice da se Marko preselio u Dubai, o čemu je obavestio svoje pratioce na Instagramu.

- Iako razumem javni interes, privatan život sam se uvek trudila da bude privatan ali, kako se Marko i ja razvodimo, oboje se suočavamo sa vrlo emotivnim periodom. Oboje smatramo ovo zajedničnim neuspehom. Potreban nam je lični prostor i poštovanje intime kako bi se oboje, što brže i bezbolnije vratili mirnijim tokovima života - ispričala je Ivana za domaće medije.

Ipak, čini se da srpska atletičarka brine o drugim stvarima, ili se, makar, trudi da skrene misli s razvoda, s obzirom na to da je danas na svom Instagram "storiju" objavila sliku lažnog profila sa njenim imenom uz molbu njenim pratiocima da ga prijave.

Republika

Foto: instagram.com/dalila_morenno_official

Objava Ivane Španović na Instagramu

Najbolja srpska atletičarka je, podsetimo, u septembru 2021. godine stala na "ludi kamen" i udala se za svog partnera Marka Vuletu. Venčanje je bilo na otvorenom, na ranču u Umčarima nadomak Beograda u bajkovitom ambijentu, ali samo za najuži krug ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading