OGLASILA SE IVANA VULETA I POTVRDILA RAZVOD: Ne želimo ni jednog trenutka da poreknemo ljudske vrednosti jednog i drugog

Autor:

Sport

16.12.2023

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavno su se pojavile vesti o razvodu čuvene srpske atletičarke Ivane Španović i njenog dugogodišnjeg emotivnog partnera, fitnes instruktora Marka Vulete.

OGLASILA SE IVANA VULETA I POTVRDILA RAZVOD: Ne želimo ni jednog trenutka da poreknemo ljudske vrednosti jednog i drugog

Foto: Instagram/printscreen

 Nakon više od dve godine braka, Ivana je odlučila da vrati svoje devojačko prezime Španović, dok su njihove zajedničke fotografije obrisane sa društvenih mreža.

Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, posebno zbog činjenice da se Marko preselio u Dubai, o čemu je obavestio svoje pratioce na Instagramu.

- Iako razumem javni interes, privatan život sam se uvek trudila da bude privatan ali, kako se Marko i ja razvodimo, oboje se suočavamo sa vrlo emotivnim periodom. Oboje smatramo ovo zajedničnim neuspehom. Potreban nam je lični prostor i poštovanje intime kako bi se oboje, što brže i bezbolnije vratili mirnijim tokovima života - ispričala je Ivana za domaće medije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanaspanovic)


Venčanje na ranču u Umčarima



Podsetimo, venčanje najbolje srpske atletičarke i Marka Vulete održano je u septembru 2021. godine na otvorenom, na ranču u Umčarima nadomak Beograda.

Bajkoviti ambijent i prelepa ceremonija ostali su upamćeni kao jedan od najlepših događaja te godine. Par je tada živeo u raskošnom domu u Novom Sadu, što je dodatno doprinelo interesovanju javnosti za njihovu vezu.


Reakcija javnosti



Ivana Španović se ubrzo oglasila povodom razvoda, dok je Marko Vuleta svoju novu životnu etapu započeo u Dubaiju. Ova vest je izazvala različite reakcije javnosti, a mnogi su zainteresovani da čuju šta su Ivanine komšije rekle o njoj i Marku. Očigledno je da je ova vest privukla veliku pažnju, a ostaje da vidimo kako će se dalje odvijati životi ove dvoje javnih ličnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading