PRED OLTAROM RASKINULA ZBOG ZGODNOG TRENERA: Ivana Španović je NJEGA ostavila nakon 10 godina ljubavi, a sada se razvodi (FOTO)

Autor:

Lifestyle

17.12.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivšem vereniku se prva javila i poslala mu je SMS.

PRED OLTAROM RASKINULA ZBOG ZGODNOG TRENERA: Ivana Španović je NJEGA ostavila nakon 10 godina ljubavi, a sada se razvodi (FOTO)

Foto: Starsport

Ivana Španović

Nakon više od dve godine braka, Ivana Vuleta je odlučila da vrati svoje devojačko prezime Španović, dok su zajedničke fotografije sa bivšim suprugom obrisane sa društvenih mreža.

Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, posebno zbog činjenice da se Marko Vuleta, fitnes trener iz Novog Sada preselio u Dubai, o čemu je obavestio svoje pratioce na Instagramu. Ivana i Marko odlučili su da stave tačku na svoj brak.

- Iako razumem javni interes, privatan život sam se uvek trudila da bude privatan ali, kako se Marko i ja razvodimo, oboje se suočavamo sa vrlo emotivnim periodom. Oboje smatramo ovo zajedničnim neuspehom. Potreban nam je lični prostor i poštovanje intime kako bi se oboje, što brže i bezbolnije vratili mirnijim tokovima života - ispričala je Ivana za domaće medije.

Da podsetimo, oni su se verili 2020. godine, a njihova ljubavna priča započela je kada je Ivana raskinula sa bivšim verenikom nakon punih 10 godina odnosa. Pre Marka, Ivana je bila verena sa Vladimirom Kumrićem, koji joj je bio trener u tom periodu.

Foto: instagram

Vladimir Kumrić je bivši verenik Ivane Španović

Od 10 godina koliko su bili zajedno, pet su bili u vereni. Nakon Olimpijskih igara u Pekingu Ivana i Vladimir su se upoznali, a Ivana mu je prva poslala poruku. Ipak, umesto braka ovaj par je odlučio da se raziđe.

Tri meseca nakon što je priznala da su se rastali, Ivana je rekla da je pronašla novog dečka, Marka Vuletu. Priznala je krajem 2019. godine da u novu ulazi srećna i nasmejana. Nakon kraha, razvila se nova ljubav i Marko i Ivana su se verili na ranču nadomak Beograda, a na istom su se i venčali. Na venčanju je bio uzak krug prijatelja i porodice.

Ivana Španović je najbolja srpska atletičarka na koju je Srbija ponosna. Iza sebe ima brojne medalje, koje uključuju bronzanu iz 2013. godine koju je dobila Svetskom prvenstvu u Moskvi. Bronzanu medalju je takođe osvojila na Svetskom prvenstvu u Pekingu dve godine kasnije. Na Evropskom prvenstvu u Pragu 2015. godine osvojila je zlatnu medalju. Takođe, na Svetskim prvenstvima u dvorani 2018. i 2022. godine osvojila je zlatne medalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading