IMATE 500.000 RAZLOGA DA UČESTVUJETE U NOVOM POKER TURNIRU!

Autor:

Sport

03.02.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzbudljiva avantura nas očekuje trećeg februarskog vikenda!

IMATE 500.000 RAZLOGA DA UČESTVUJETE U NOVOM POKER TURNIRU!

Foto: AdmiralBet

Samo mesec dana nakon velikog prazničnog Welcome ’24 turnira, kladionica AdmiralBet je organizovala novi poker turnir sa zagarantovanim fondom od 500.000 dinara! Buy-in za 500k turnir je 3000+300 dinara, a turnir je zakazan za 18. februar sa početkom od 18 časova.

Pored toga, do 24. februara AdmiralBet će svakog dana deliti putovanje za dve osobe, a sve što je potrebno da se uradi kako bi otputovali na neku od egzotičnih destinacija je da pogodite najveću kvotu u danu.

Navedena borba za 500.000 dinara GTD-a, kao i Letuj zimi promocija su dostupni svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading