TOP 5 PREDLOGA KAKO DA PROVEDETE VIKEND

Autor: Promo

Sport

16.02.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spremite se za produženi vikend.

TOP 5 PREDLOGA KAKO DA PROVEDETE VIKEND

Foto: AdmiralBet

Želite da na produktivan način iskoristite praznični vikend, ali nemate ideja? U nastavku dajemo nekoliko predloga kako da što kvalitetnije provedete praznične dane i izvučete maksimum iz vikenda.

Vikend generalno služi za odmor i punjenje baterija kako biste narednu nedelju započeli puni elana. Predlozi u nastavku bi trebalo da pomognu u tome, i da motivišu da što kvalitetnije provedemo petak, subotu i nedelju, a možda i ponedeljak, ako sve protekne po planu.

Postavite sebi izazov

Da ne biste zapali u rutinu i kako vam ne bi bilo dosadno, postavite sebi izazov koji treba da savladate preko vikenda.

Napravite planove

Tokom nedelje odlučite šta tačno nameravate da radite za vikend i stavite na papir sve potencijalne aktivnosti sa namerom da kreirate plan. To ne znači da ne treba da budete spontani, ali je dobro da barem otprilike imate u vidu kako da provedete vikend, kako se ne bi desilo da na kraju ne uradite ništa od planiranog.
 

Posvetite se hobijus

Vratite se starom ili pronađite nov hobi. Odvojte malo vremena za aktivnosti koje vas ispunjavaju, bilo da se radi o crtanju, pecanju, igranju šaha, planinarenju itd. Od izuzetne je važnosti da s vremena na vreme praktikujete ono u čemu istinski uživate i što vas zaista ispunjava i usrećuje.
 

Spremite se za izlet

Ako niste organizovali putovanje tokom praznika, okupite se sa prijateljima ili članovima porodice za izlet u prirodi. Ponesite ćebe, frizbi, grickalice i piće, i iskoristite tople februarske temperature da napravite piknik. Ovo će vam dobro doći da ublažite stres koji ste akumulirali tokom radne nedelje, a i da se zbližite sa vama dragim osobama, za koje možda ne stižete da izdvojite dovoljno vremena usled svih obaveza koje vam dišu za vratom.
 

Uživajte u bogatom sportskom programu

I ovog vikenda vas očekuju uzbuđenja na sportskim terenima širom sveta, kao što je derbi teškaša, koji se održava u subotu od 18.30 časova, kada će Mančester Siti ugostiti Čelsi u okviru 25. kola Premijer lige. Pored toga, na programu su i završnice košarkaških kupova širom Evrope, počev od Kupa Radivoja Koraća, preko Kupa kralja, grčkog kupa, sve do Kupa Nemačke, Italije i Litvanije. Naravno, ne treba zaboraviti ni na revijalnu Ol-star utakmicu koja se održava u večeri između nedelje i ponedeljka, 2 sata posle ponoći, a kako bi ovaj praznični vikend bio što sadržajniji kladionica AdmiralBet je spremila do 50% freebeta na prvu uplatu depozita, svakog dana od 16. do 19. februara.
 

Maksimalna visina dodeljenog freebet bonusa je 20.000 dinara, što znači da do ponedeljka možete da preuzmete čak 80.000 dinara, a freebet se dodeljuje na sledeći način – 20% freebeta za uplate od 500 do 4.999 dinara, 30% freebeta za uplate od 5.000 do 9.999 dinara, dok je za uplate veće od 10.000 dinara izdvojeno sjajnih 50% freebeta.
 

Ovaj bonus, kao i mnoge druge pogodnosti, su dostupni svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!
 

Do 24. februara AdmiralBet svakog dana deli putovanje za dve osobe, a sve što je potrebno da se uradi kako bi otputovali na neku od egzotičnih destinacija je da pogodite najveću kvotu u danu!

Ne čekajte, već uplatite depozit, pokupite bonus i produžite praznični vikend sa do 50% freebet bonusa!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading