ZLOGLASNI UBICA SINIŠA PETRIĆ ZENICA U TAJNOSTI IZRUČEN U BIH! Likvidirao i decu, a da nije ni trepnuo!

Autor:

Hronika

14.02.2024

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ranije je Okružni sud u Banjaluci saopštio da je doneo rešenje kojim priznaju presudu nacionalnog suda Španije jer su ispunjeni zakonski uslovi, kao i uslovi iz međunarodnih ugovora. Tako je sud prihvatio da Petrić u BiH izdržava kaznu.

ZLOGLASNI UBICA SINIŠA PETRIĆ ZENICA U TAJNOSTI IZRUČEN U BIH! Likvidirao i decu, a da nije ni trepnuo!

Foto: Printksrin

Siniša Petrić Zenica

Poznati ubica Siniša Petrić zvani Zenica danas je izručen BiH.

Petrić je još u januaru trebalo da bude izručen u BiH, ali je tada učestvovao u incidentu u španskom zatvoru.

On je danas odmah po sletanju na sarajevski aerodrom, prevezen u zatvor u Foči. 

Ranije je Okružni sud u Banjaluci saopštio da je doneo rešenje kojim priznaju presudu nacionalnog suda Španije jer su ispunjeni zakonski uslovi, kao i uslovi iz međunarodnih ugovora. Tako je sud prihvatio da Petrić u BiH izdržava kaznu.

Petrić je presudom nacionalnog suda u Španiji osuđen za organizovani kriminal na pet godina, te za posedovanje ratnog arsenala oružja i vatrenog oružja na 10 godina zatvora. Kako je pojašnjeno u saopštenju banjalučkog Okružnog suda ono za šta je Petrić osuđen u Španiji jesu krivična dela i po domaćem zakonodavstvu.

Petrić je poznat i kao desna ruka Luke Bojovića te po monstruoznim ubistvima širom Evrope, po kojima je i stekao "slavu".

On je, između ostalog, još kao maloletnik bio član grupe ubica Marinka Magde, koja je masakrirala 14 ljudi u Vojvodini i Mađarskoj. Petrićeva ekipa je radila za Magdu, pa su u januaru 1994, za samo jednu noć, u Subotici ubili Milana, Stanu i njihovog sina Daneta Petrića, koji je tada imao samo 11 godina, kao i Veru i Josipa Agatića.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading