REŠENA MISTERIJA ODLAGANJA EKSTRADICIJE OZLOGLAŠENOG SRPSKOG UBICE! Evo zašto Španija nije juče izručila prijatelja Luke Bojovića!

Autor:

Hronika

18.01.2024

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izručenje surovog ubice Siniše Petrića, zvanog Zenica, iz Španije u BIH odloženo je za februar jer je on učestvovao u incidentu u španskom zatvoru.

REŠENA MISTERIJA ODLAGANJA EKSTRADICIJE OZLOGLAŠENOG SRPSKOG UBICE! Evo zašto Španija nije juče izručila prijatelja Luke Bojovića!

Foto: Printksrin

Siniša Petrić Zenica

Izručenje Siniše Petrića, poznatog kao Zenica, iz Španije u Bosnu i Hercegovinu odloženo je za februar zbog njegove involviranosti u incident u španskom zatvoru.

Petrić, surovi ubica i bliski saradnik Luke Bojovića, trebalo je juče da bude deportovan iz Španije u BiH kako bi odslužio kaznu na koju je osuđen.

Međutim, deportacija je odložena za 2. februar zbog incidenta koji je učestvovao u zatvoru. Detalji ovog incidenta nisu precizirani, ali prema izveštajima medija iz Republike Srpske, događaj je bio dovoljan da se odgodi ekstradicija za nešto više od dve nedelje.

Okružni sud u Banjaluci je saopštio da je doneo rešenje kojim priznaju presudu nacionalnog suda Španije, smatrajući da su ispunjeni svi zakonski uslovi i uslovi iz međunarodnih ugovora. Sud je prihvatio da Petrić izdržava kaznu u Bosni i Hercegovini.

Siniša Petrić je osuđen presudom nacionalnog suda u Španiji zbog organizovanog kriminala i posedovanja vojnog oružja. Okružni sud u Banjaluci je potvrdio ova dela i izrekao jedinstvenu kaznu od 14 godina. Po dolasku u Bosnu i Hercegovinu, Petrić će biti prebačen u KPZ Foča radi izdržavanja ostatka kazne.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading