MRZELA ME JE JER SAM BILA SIROMAŠNA! Stoja Novaković otkrila traumu iz detinjstva! Ove reči su joj ostale urezane u sećanju! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.02.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicu je ovo ojačalo u detinjstvu!

MRZELA ME JE JER SAM BILA SIROMAŠNA! Stoja Novaković otkrila traumu iz detinjstva! Ove reči su joj ostale urezane u sećanju! (FOTO)

Foto: printscreen

Stoja

Pevačica Stoja Novaković pričala je više puta da je u detinjstvu osetila šta je nemaština, pa se prisetila situacije koju je iskusila u osnovnoj školi, kada je razredna prozivala zbog toga. Ona kaže da nema šta lepo da kaže kada razmišlja o pomenutom periodu života.

Republika

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Stoja Novaković

 

- Kao što svi znaju, moji roditelji, brat i ja bili smo jako siromašni, ali ponosni. I pošto nismo imali da na poklon nosimo kokoške, jaja, sir i slaninu, spadala sam među sirotu decu koja nažalost nisu bila omiljena. Međutim, sada sam beskrajno zahvalna svojoj razrednoj, gospođi Dobrili, na svemu! Njenim ponašanjem, koje je i dan danas vidim isto, probudila je u meni inat i neviđenu motivaciju da uspem i prevaziđem sve odlične đake, miljenike i bogate koji su bili punih ruku kokošaka, jaja i slanine. I uspela sam u tome. Istovremeno joj sve i opraštam, a svim prosvetnim radnicima savetujem da motivišu decu, ali da ih nadasve poštuju i nikad ne pričaju o njima loše, naročito posle više decenija, jer ipak su to njihovi đaci, jednom i zauvek. 

Inače, pevačica je skoro sve nasmejala izjavom da ne vodi računa o kilaži, te i da su dijete za nju nešto što nikad nije primenjivala.

Redovno se šalim i pričam da hranu volim više od seksa. Neki ljudi mogu da imaju intimne odnose nekoliko puta na dan, a ja se opuštam kad sednem i dobro klopam. Uvek smršam kad imam naporne tezge, ali zato, kad napravim raspored i luft, volim da uživam i pravi sam hedonista, pa svaki gubitak na vagi nadoknadim.

 BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading