BIVŠI MUŽ POPULARNE PEVAČICE IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Niko nije znao šta se događa u njihova četiri zida!

Autor:

Zabava

27.01.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni do sada nepoznati detalji iz života popularne pevačice.

BIVŠI MUŽ POPULARNE PEVAČICE IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Niko nije znao šta se događa u njihova četiri zida!

Foto: ATA Images

Stoja

Stoja Novaković, popularna folk pevačica, svojim jedinstvenim glasom osvojila je srca publike širom regiona. Međutim, malo ko zna kroz kakve je teškoće prolazila tokom svog života, a njeni meštani iz sela Perlez otkrivaju delić njene bolne prošlosti.

Kako prenosi Blic, komšije svedoče o tome da je Stoja potekla iz veoma skromnih uslova, opisujući je kao "jako lepu, finu, kulturnu i pametnu devojku koja nikada nije zaboravila da se javi". Iako je živela u siromaštvu, Stoja je uvek bila srdačna prema svojim komšijama i sugrađanima.

Republika

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Stoja Novaković

 

Stoja je prošla kroz tragične događaje, uključujući i samoubistvo svog prvog supruga, ali je uspela da se izbori sa tim nedaćama zahvaljujući svojoj posvećenosti muzici i podršci svog partnera Igora. Komšinica ističe da je Igor bio njen glavni oslonac i motivacija u teškim trenucima.

Pored tragičnih događaja, Stoja je imala i teškoće u braku, ali je uspela da izgradi stabilan život za sebe i svoju porodicu. Nakon razvoda, Stoja je uspela da održava kuću i podržava svoje bližnje, a danas je ponosna baka dvoje unučadi.

Iako je postigla veliki uspeh i stekla značajno bogatstvo, Stoja se i dalje drži svog rodno selo, gde je sagradila montažnu kuću za sebe i svoje roditelje. Komšinice ističu da je Stoja skromna i pedantna osoba, te da je poznata po svojoj velikodušnosti prema ljudima u selu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading