OVO O VODITELJU PINKA NISTE ZNALI: Godinama ga gledate, a ISTINU o njegovoj intimi krio, isplivao KLJUČNI DOKAZ čime se zaista bavio!

Autor:

Zabava

27.01.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena istina o životu voditelja sa Pink televizije.

OVO O VODITELJU PINKA NISTE ZNALI: Godinama ga gledate, a ISTINU o njegovoj intimi krio, isplivao KLJUČNI DOKAZ čime se zaista bavio!

Foto: printscreen/google maps

Pink televizija

Voditelj i bivši zadrugar Filip Đukić jedan je od kontroverznijih javnih ličnosti na našoj estradi, a pored pomenutih zanimanja, malo ko zna čime se on bavio u prošlosti.

Naime, Đukić je javnosti postao poznat kao rijaliti učesnik, koji je izazvao veliku pažnju javnosti zbog njegovih ljubavnih afera i ispada u javnosti, a sada je otkrio čime se ona zapravo bavio u prošlosti, kada je bio dosta mlađi. 

Foto: Branimir Brana Jovanovic

Filip Đukić

 

Naime, na Instagramu Đukić se pohvalio fotografijom iz prošlosti, a tom prilikom otkrio je da se bavio potpuno drugim zanimanjem, a potpuno van medija. 

 

Dani iz menjačnice - napisao je Đukić. 

Foto: Instagram.com

Filip Đukić Instagram

 

Jedna od najaktuelnijih tema u poslednje vreme kada je Đukić u pitanju, jeste njegov raskid sa reperkom i takođe bivšom učesnicom rijalitija, Paulom Hublin, te je sada po prvi put progovorio o razlozima kraha ljubavi.

- Poslednji put sam plakao kada sam raskinuo sa Paulom, odnosno kad smo raskinuli... Takav sam lik, emotivac, posle svakog raskida sam bio slomljen, plačem kada su takve stvari u pitanju. Ne bih voleo da sam toliko emotivan kada sam u tom nekom odnosu. Smanjio bih što dosta verujem ljudima. Čak ni ljudima koje ne znam dovoljno, ja im verujem. Što bih razmišljao da li će neko da me prevari ili za*ebe? Ali, eto, voleo bih da imam manje empatije. Ubi me ovaj rak u horoskopu - ističe Đukić

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading