DRAMATIČNO U SREMČICI: Pešak teško stradao nakon sudara sa autobusom!

Autor:

Hronika

27.01.2024

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udes u Sremčici: Autobus udario pešaka na uglu Dvoržakove i Beogradske ulice

DRAMATIČNO U SREMČICI: Pešak teško stradao nakon sudara sa autobusom!

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić, BEOINFO


U Sremčici, na uglu Dvoržakove i Beogradske ulice, došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je autobus udario pešaka, saznaje Telegraf.rs. Pešak je zadobio teške povrede glave, a na lice mesta je odmah stigla ekipa Hitne pomoći.

**Reagovanje Hitne pomoći**

Hitna pomoć je brzo reagovala i pružila neophodnu medicinsku pomoć povređenom pešaku. Detalji o stanju povređenog trenutno nisu dostupni, ali je evidentno da je zadobio ozbiljne povrede. Hitna pomoć je profesionalno i efikasno intervenisala, pružajući hitnu medicinsku negu na licu mesta.

**Policija istražuje uzrok nesreće**

Policija je stigla na mesto nesreće i preduzela mere kako bi utvrdila uzrok ove saobraćajne nesreće. Za sada nije poznato kako je došlo do ove tragedije, ali nadležne službe preduzimaju sve neophodne korake kako bi rasvetlile okolnosti ovog udesa.

**Bezbednost pešaka u saobraćaju**

Ova nesreća još jednom skreće pažnju na važnost poštovanja saobraćajnih propisa i obezbeđivanja bezbednosti pešaka u saobraćaju. Pešačke zone i prelazi treba da budu obeleženi na odgovarajući način, a vozači moraju biti posebno pažljivi prilikom vožnje u naseljenim mestima.


Saobraćajne nesreće poput ove u Sremčici su podsećanje da bezbednost u saobraćaju zahteva stalnu pažnju i odgovorno ponašanje svih učesnika u saobraćaju. Nadamo se brzom oporavku povređenog pešaka i apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da budu oprezni i odgovorni kako bi se smanjio broj ovakvih tragičnih događaja.

(Telegraf)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading