CRVENO-BELI JURE POSLEDNjI VOZ U KNEŽEVINI, DOK DžEJMS JURI REKORD!

Autor:

Sport

07.03.2024

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za 28. kolo Evrolige!

CRVENO-BELI JURE POSLEDNjI VOZ U KNEŽEVINI, DOK DžEJMS JURI REKORD!

Foto: AdmiralBet

Iako šansa postoji samo u teoriji, košarkaši Crvene zvezde se i dalje nadaju plasmanu među deset najboljih ekipa u Evroligi. Nekoliko puta je Zvezda imala šansu da uhvati priključak i da se ukrca na voz koji vodi u plej-in, ali ta prilika je iskliznula Sferopulosovim izabranicima nekoliko puta iz ruku. Sada se igrači sa Malog Kalemegdana nalaze u seriji od tri uzastopna trijumfa i nalaze se na nezavidnom 16. mestu na tabeli sa skorom 10-17. Crveno-beli su redom gubili od Barse, Žalgirisa i Bajerna, a čak i da trijumfuju na preostalih 7 utakmica regularnog dela sezone, pitanje je da li bi se našli među prvih deset najbolje plasiranih ekipa.

 

Priliku da prekinu gubitnički niz, vicešampioni AdmiralBet ABA lige će imati večeras od 19 časova, kada Zvezda gostuje Monaku u okviru 28. kola Evrolige, ali ovaj meč će imati poseban značaj za jednog od najboljih igrača Starog kontinenta, Majka Džejmsa. Naime, fenomenalni bek je do sada postigao 4.444 poena u Evroligi i fali mu svega 12 poena da nadmaši Vasilisa Spanulisa i postane najbolji strelac u istoriji elitnog evropskog takmičenja.

 

To bi trebalo da bude rutinski posao za Džejmsa, koji ove sezone prosečno beleži 19,3 poena u Evroligi, a kladionica AdmiralBet je povodom toga spremila specijal sa odličnim kvotama. Naime, ukoliko Majk Džejms postane najbolji strelac u istoriji Evrolige tokom prve četvrtine utakmice protiv Crvene zvezde, kvota je 20.00, a ako mu to uspe do poluvremena, kvota je 4.00. Naravno, moguće je da Džejms taj rekord ne obori u meču protiv Zvezde, a kvota za tu opciju iznosi 10.00. Kompletan specijal za Džejmsov pohod ka rekordu možete pronaći ovde, a tu su i brojni drugi specijali vezani za večerašnje evroligaške mečeve.

 

Naravno, tu je i standardnih 10% freebeta od svakog uplaćenog tiketa koji sadrži opklade na učinke pet ili više evroligaških igrača, a celokupna ponuda i razne druge promocije su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!

 

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

 

Izaberite svoju petorku, preuzmite freebet bonus i uživajte u najboljoj evropskoj košarci i najširoj evroligaškoj ponudi!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading