POKLONI STIŽU SVAKOG JUTRA

Autor: Promo

Sport

02.03.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Besplatni spinovi koji vas vraćaju u igru!

POKLONI STIŽU SVAKOG JUTRA

Foto: AdmiralBet

S obzirom da je proleće sve bliže i bliže, već uveliko kroje planovi kako da se iskoriste slobodni dani oko 1. maja, ali retko koja destinacija može da ponudi ono što Spinback može! Naime, sve uživaoce slotova svakodnevno očekuje 10 besplatnih spinova, pojedinačne vrednosti do 100 dinara, koji ih vraćaju u igru! Spinovi se dodeljuju svakog dana nakon ostvarenog neto gubitka na slot igrama u visini od minimum 500 dinara, a ove nedelje se mogu iskoristiti na uzbudljivoj Greentube slot igre – Sherwood Showdown.

 

Reč je o promociji Spinback koja je aktuelna AdmiralBet.rs i dostupna je svakome sa otvorenim AdmiralBet korisničkim nalogom. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega par minuta i može se kompletirati u nekoliko klikova putem ovog linka ili preko AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!

 

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

 

Ne čekajte, već zavrtite svoje omiljene slot igre, pokupite besplatne spinove i zagrejte se ove zime u AdmiralBetu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)

Loading