SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL – VEČITI DERBI KOJI MOŽE DA ODLUČI PITANjE ŠAMPIONA

Autor: Promo

Sport

09.03.2024

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko će slaviti na rasprodatoj Marakani?

SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL – VEČITI DERBI KOJI MOŽE DA ODLUČI PITANjE ŠAMPIONA

Foto: star sport

Ovoliko interesovanje za večitim derbijem dugo nije bilo prisutno među ljubiteljima fudbala i navijačima beogradskih rivala, o čemu govori rasprodata Marakana na kojoj će se u subotu od odigrati 172. večiti derbi.


 

Posle dugo vremena dva najveća srpska kluba će odmeriti snage pred tribinama koje su ispunjene do maksimalnog kapaciteta, a meč je na programu od 17 časova, kada će fudbaleri Crvene zvezde ugostiti Partizan u okviru 24. kola Superlige Srbije. Crveno-beli su u seriji od 7 uzastopnih pobeda, od čega su samo 4 takmičarske, a poslednji poraz doživali su upravo protiv Partizana, koji je golovima Nača i Saldanje slavio sa 2:1. Zahvaljujući ovoj pobedi, Crno-beli se nakon 23 odigrane ligaške utakmice nalaze na vrhu tabele sa bodom prednosti u odnosu na svoje večite rivale.


 

Što se tiče Parnog valjka, izabranici Igora Duljaja su vezali 5 ligaških pobeda u nizu, a redom su pali Zvezda, Javor, IMT, Radnik i Železničar. Nakon neuspelih kvalifikacija za neko od evropskih takmičenja, Crno-beli su se u potpunosti posvetili domaćem šampionatu, pa je pozitivan rezultat na 172. večitom derbiju imperative za aktuelnog lidera Superlige, kako bi zadržali pol poziciju uoči početka plej-ofa.


 

Ekipa Vladana Milojevića važi za izrazitog favorita, što potvrđuju i kvote na sajtu AdmiralBet.rs, a povodom praznika fudbala, kladionica AdmiralBet je spremila i brojne specijale vezane za 172. večiti derbi, kao što su da će Endiaje postići 2 ili više golova, ili da će meč biti završen sa rezultatom 1:1, uz gol Saldanje.


 

Celokupna ponuda i mnoge druge promocije su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!


 

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.


 

Istražite kompletnu ponudu, podržite svoju omiljenu ekipu i uživajte u prazniku domaćeg fudbala!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading