STEVAN JOVETIĆ VERUJE U PARTIZAN: "Vreme je da se TITULA VRATI u Humsku"!

Autor:

Sport

07.03.2024

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler crno-belih nema dilemu pred 172. večiti derbi.

STEVAN JOVETIĆ VERUJE U PARTIZAN: "Vreme je da se TITULA VRATI u Humsku"!

Foto: Profimedia

Vremena je ostalo još malo, fudbalska Srbija sa nestrpljenjem očekuje "utakmicu nad utakmicama", a drugi ovosezonski večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana u okviru Superlige Srbije odigraće se u subotu od 17.00 časova.

Pred duel dva najbolja kluba u našoj zemlji govorio je i bivši napadač crno-belih, a sada član Olimpijakosa Stevan Jovetić, a istkao je i ko će po njegovom mišljenju rešiti utakmicu.

Republika

Foto: Starsport

Stevan Jovetić u dresu Partizana

 

- Saldanja mi se baš svideo, nadam se da je sanirao povredu. On je neko ko može da napravi razliku. Natho, takođe. Poseduje ogromno iskustvo, smirenošću utiče na igrače i uvek može da podeli neki dobar pas. Partizan ima adute, a u derbiju, kao što svi znaju, favorita nema. Možda je i prednost što se igra na gostovanju, kad si domaćin, od tebe se uvek očekuje više, za nijansu je drugačije kad gostuješ. Naravno, nadam se pobedi Partizana. Zvezda je već duže vreme dominantna i bilo bi lepo kad bi se šampionski pehar vratio u Humsku. Neće biti lako ostvariti tako nešto, ali verujem da je moguće. Igor Duljaj je odlično namestio ekipu i želim mu svu sreću u derbiju - rekao je Jovetić u razgovoru za "Sportski žurnal".

Upitan je kapiten Crne Gore šta bi poručio fudbalerima Partizana pred utakmicu koja bi mogla mnogo toga da reši u prvenstvu iakao je tek početak marta.

- Ovo je utakmica koju ćete pamtiti celog života. Igrajte srcem, ali budite mirni u glavi. Navijači žive za ovo i možete mnogo radosti da doneste i sebi i njima. Ne sme da vas ponese atmosfera i nemojte raditi stvari koje se od vas ne očekuju. U derbiju je najvažnije ostati miran, mentalni pristup je ključan - zaključio je Jovetić.

Partizan je prvi na tabeli Superlige Srbije sa osvojenih 59 bodova, dok im za vratom diše Crvena zvezda koja je sakupila bod manje.

Podsetimo, u prvoj utakmici ova dva tima na stadionu u Humskoj slavili su crno-beli rezultatom 2:1.

Očekuje nas velika borba na Marakani i pravi fudbalski spektakl.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading