PRVI FAZI MARATON JE U TOKU – 2. ETAPA SE BLIŽI KRAJ!

Autor:

Sport

23.03.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičite se za iPhone 15 Pro Max i brojne vredne nagrade svake nedelje do 21. aprila!

PRVI FAZI MARATON JE U TOKU – 2. ETAPA SE BLIŽI KRAJ!

Foto: Admiralbet

Druga etapa je u toku! Do 24. marta se održava drugi od 6 nedeljnih slot turnira u okviru Fazi slot maratona na kojima možete da se borite za sjajne robne nagrade, u paketu sa 2.000.000 dinara u bonusima!

 

Naime, i ove nedelje možete da osvojite iPhone 15, Playstation 5, Apple sat ili AirPods slušalice, kao i brojne bonuse koje će podeliti 100 najbolje plasiranih igrača na kraju etape. Nova, treća etapa startuje svakog ponedeljka, a tada će biti podeljeni i pokloni za prvih 100 koji su prešli cilj ove nedelje.

 

Tokom trajanja turnira igrači će se rangirati prema broju sakupljenih bodova, a bodovi će se skupljati na osnovu visine uloga (1 dinar = 1 bod). Maraton se održava na sajtu AdmiralBet.rs, a za učešće u njemu neophodno je imati otvoren AdmiralBet korisnički nalog na navedenom sajtu. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!

 

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

 

Zauzmite dobru startnu poziciju, uskočite u avanturu i pokupite poklone koji se nalaze na cilju!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading