MEŠTANI VINDZORA OTKRILI SVE TAJNE O PRINCEZI KEJT! Rasturene teorije zavere, evo gde su je videli u NEDELJU!

Autor:

Svet

22.03.2024

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spekulacije o zdravlju Kejt Midlton su se poslednjih nedelja pogoršale.

MEŠTANI VINDZORA OTKRILI SVE TAJNE O PRINCEZI KEJT! Rasturene teorije zavere, evo gde su je videli u NEDELJU!

Foto: Credit: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kejt Midlton i njena porodica iselili su se iz Londona zbog mirnijeg života i trenutno su u Vindzoru. Posle priča da je Kejt Midlton u komi, skandala sa fotošopiranom fotografijom za Dan majki, spornim video-snimkom sa princom Vilijamom, kao i i teorijama zavere koje tvrde da se umeto nje pojavljuje dvojnica, princezi je bio potreban mir, piše "Miror".

Neki korisnici društvenih mreža tvrdili su da je video-snimak sigurno snimljen za Božić, jer su u pozadini drvene kolibe bile svečano dekorisane. Drugi su tvrdili na društvenim mrežama da drvene kolibe, navodno, više ne postoje, da je slika napravljena pomoću veštačke inteligencije ili da to nije Kejt, kao i da je u pitanju telo dvojnice.

Dok se princeza držala podalje od očiju javnosti, jer se oporavlja od abdominalne operacije, meštani koji žive u Vindzoru potvrdili su da je u dobrom stanju.

Novinari su otišli ​​u posetu i čuli kupce kako raspravljaju o teorijama u utorak, a čak su i snimili okolinu u direktnom prenosu kako bi dokazali da su kolibe još uvek tu i prekrivene božićnim ukrasima.

Novinari su pričali sa meštanima i evo šta su otkrili o Kejtinom životu u istorijskom gradu.

Sve teorije koje su kružile demantovli su meštani koji su rekli da Kejt i Vilijama često viđaju na farmi.

- To je gomila gluposti, zaista jeste. Mi živimo ovde preko puta, oni ulaze i izlaze na zadnju kapiju i Dejv (vratar) ih brzo pušta unutra. Princeza često dolazi ovde, na njenom je pragu, a "Adelajd Kotidž" je nekoliko stotina metara dalje. Bili su na tenisu u nedelju, moja drugarica igra tamo, a Kejt je gledala decu, ona su stalno tu - rekla je En Taner.

Drugi lokalni stanovnik, Kevin Pietersen (43) napisao je na X-u:

- Viđamo Vilijama i Kejt često, a takođe i poslednjih nekoliko dana. Neverovatno je da bi ljudi bili tako smešni i okrutni u pisanju gluposti na ovoj platformi koje su očigledne laži - napisao je.

Spekulacije o zdravlju Kejt Midlton su se poslednjih nedelja pogoršale, uprkos tome što je Palata objavila da će princeza biti pošteđena javnih dužnosti do posle Uskrsa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading