PONOSAN ZBOG ZVEZDE, JEDVA ČEKA MILAN: Oglasila se Zvezdina ZIMSKA BOMBA - "Delije" u EKSTAZI!

Autor:

Sport

30.01.2021

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi član aktuelnog srpskog prvaka otvoreno o brojnim temama.

RepublikaFoto: Starsport
Foto: Ilustracije

Treće zimsko pojačanje Crvene zvezde Filipo Falko izjavio je da mu je velika čast što je potpisao za crveno-bele i što će igrati za klub veličine aktuelnog srpskog šampiona.

- Utisci su fantastični, svi su mi odmah izašli su u susret, pre svega ceo stručni štab na čelu sa trenerom Dejanom Stankovićem, a onda naravno i moj sunarodnik Dijego Falćineli, koji mi je ponudio svaku vrstu pomoći, kako bih se što pre uklopio – istakao je Filipo Falko.

Italijan se osvrnuo i na atmosferu koju prave "Delije" na stadionu "Rajko Mitić".

- Od prvog dana kada se pojavila mogućnost da dođem u Crvenu zvezdu i kada mi je menadžer saopštio da postoji interesovanje, odmah sam pristao, nije bilo većeg razmišljanja. Jako sam srećan što se nalazim ovde, a što se tiče Crvene zvezde vrlo dobro znam njenu istoriju i dosta sam pratio u poslednje vreme. Navijači su zaista fantastični, prave neverovatnu atmosferu i znam kako to izgleda na severnoj tribini kada se igraju utakmice.

RepublikaFoto: Fkcrvenazvezda
Tandem Zvezdinih Italijana - Filipo Falko i Dijego Falčineli

Nije krio Falko da će mu prisustvo Dejana Stankovića na poziciji šefa stručnog štaba dosta olakšati prilagođavanje na novu sredinu.

- Šef stručnog štaba Dejan Stanković ostavio je dubok trag u Interu. Sigurno će mi mnogo pomoći u Crvenoj zvezdi. Čak i kada sam pričao sa njim, pre nego što sam došao ostavio je odličan utisak na mene. Upravo zbog  toga sam jedva čekao da se pridružim ekipi i siguran sam da ću pružati maksimum i boriti se za klub, kao i svoj budući napredak.

Drugi italijanski fudbaler u istoriji Crvene zvezde nije krio uzbuđenje zbog predstojećeg duela sa Milanom.

- Izuzetno sam ponosan što sam postao član Crvene zvezde. Nadam se da ću imati priliku da zaigram u utakmici protiv Milana, kao mali sam sanjao da igram u evropskim takmičenjima protiv najboljih ekipa Evrope, biće to ostvarenje mojih snova – zaključio je Filipo Falko.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading