VELEOBRT: Stigla NEOČEKIVANA PONUDA za Adema Ljajića!

Autor:

Sport

18.01.2021

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema dileme da će srpski fudbaler Adem Ljajić napustiti Istanbul, pitanje je samo gde će nastaviti karijeru!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Adem Ljajić

Postoji ozbiljno interesovanje iz Seriji A, navodno raspitivali su se Verona i Đenova, ali ovog jutra Turci tvrde kako bivši fudbaler Partizana, Fiorentine, Intera, Rome i Torina ima ponudu da ostane u toj zemlji. Njega bi u svojim redovima rado video Sivas.

Kako navode Hurijet, Fanatik i još neki turski listovi Sivas nudi izlaz Bešiktašu i Ljajiću tako što nudi šestomesečnu pozajmicu. Pazarac ima visoku platu i to predstavlja ozbiljan problem za sve klubove koji bi ga angažovali. Na godišnjem nivou Adem Ljajić zarađuje 3.200.000 evra. Kaže se kako je Sivas spreman da pokrije polovinu te sume...

 

Naravno, nije novac jedini problem. Mediji na Bosforu pre nekoliko nedelja napravili su negativnu reklamu našem internacionalcu.

- Pojavi se na treningu, ali ga napušta posle deset minuta govoreći da je povređen. To remeti disciplinu tima. Moramo da ga odstranimo iz ekipe što pre je moguće- citirao je Fanatik navodne reči trenera Jalčina izgovorene na sastanku sa predsednikom kluba Ahmetom Nur Čebijem.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading