CRNO-BELI SE OSVETILI POLJACIMA: Partizan dominirao, Štulić u završnici doneo pobedu!

Autor:

Sport

17.01.2021

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana pobedili su poljsko Zaglebje sa 2:1 u prvom prijateljskom meču na pripremama u turskom Beleku.

RepublikaFoto: FK Partizan
Fudbaleri Partizana

Zaglebje Lubin je svojevremeno izbacilo Partizan iz Lige Evrope, a bilo je to 2017. godine, posle jedanaesteraca kada je bilo 4:3 za poljski sastav.

Golove za crno-bele postigli su Filip Holender i Nikola Štulić, dok je jedini strelac za poljskog predstavnika bio Mraz.

U prvom poluvremenu, nije bilo specijalno atraktivne igre, ali opet s druge strane, nije bilo ni dosadno na terenu. Trudili su se crno-beli da dođu do gola, posle jedne odlične akcije je Bajebek proigrao Šćekića, ali je ovaj šutirao nešto slabije i odlična prilika je propala. Poljaci su dosta pretili preko Crnomarkovića, ali ni oni nisu uspevali da učine mnogo iz svojih šansi pa posle prvih pola sata fudbala nije bilo golova.

A onda, Filip Holender u 30. minutu postiže gol za Partizan i crno-beli su poveli, da bi ih Mraz neprijatno iznenadio tačno deset minuta kasnije, kada je i doneo izjednačenje. U drugom poluvremenu totalna dominacija Partizana. Ređali su se opasni napada Stanojevićevih momaka, a čuda na golu činio je golman Zaglebja.

Štulić i Asano su promašili nekoliko dobrih šansi, potom im se u promašajima pridružio i Lazar Marković. Takuma Asano je pred kraj meča imao još jednu fantastičnu priliku, ali je pobedu ponovo odneo golman Zaglebja.

Ipak, u narednom napadu Marković dodaje Štuliću, a ovaj preciznim udarcem konačno donosi drugi gol i pobedu Partizanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading