OVAKO SE GUBI TITULA: Šokantan poraz Intera, Vlahović ponovo pogodio, Miha ispustio pobedu u nadoknadi!

Autor:

Sport

06.01.2021

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Intera doživeli su šokantan poraz od Sampdorije u Đenovi rezultatom 2:1 u meču 16. kola Serije A.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Neutešan... Antonio Konte

Ovo je prvi neuspeh Konteovog tima posle osam uzastopnih trijumfa u šampionatu Italije.

Sampdorija je posle prvih 45 minuta golovima Kandreve sa penala i Keite Baldea imala prednost od 2:0. Ipak, sve bi bilo drugačije da je Aleksis Sančez u 12. minutu iskoristio jedanaesterac za svoj tim.

Inter je svim silama krenuo u napad u nastavku, ušao je i Romelu Lukaku. Ređali su se napadi gostiju, dok je domaćin opasno pretio iz kontra napada. Uspeo je De Fraj u 65. minutu posle centaršuta Brozovića iz kornera da postigne gol i smanji na 2:1.

Inter je opsedao gol Sampdorije do samog kraja, imao je nekoliko izuzetnih prilika, ali nije uspeo da dođe do boda, pa je ekipa Klaudija Ranijerija odnela veliki trijumf i ostavila milanskog giganta na drugom mestu Serije A.

Roma je stigla do ubedljive pobede protiv Krotonea, bilo je 1:3 a sve golove gosti su postigli u prvom poluvremenu. U 8. minutu Borha Majoral je doveo goste u prednost nakon asistencije Mihtarijana, da bi Majoral svojim drugim golom u 29. minutu doneo Romi veliku prednost. Mihtarijan je u 35. minutu iz penala pogodio za ogromnih 0:3. Domaći su uspeli da smanje rezultat, i to preko srpskog fudbalera Vladimira Golemića koji je glavom savladao protivničkog golmana nakon odličnog centaršuta iz kornera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Atalanta je lagano savladala Parmu, bilo je ubedljivih 3:0. Muriel je doveo domaće u prednost u 15. minutu, a u nastavku igrač koji ga je zamenio, Duvan Zapata, nastavlja svoju golgetersku seriju nakon ona dva gola koja je postigao Sasuolu. 
Konačnih 3:0 postavlja Gosens u 61. minutu utakmice.

Sasuolo je savladao Đenovu sa 2:1 na svom terenu. Nakon prvih 45 minuta golova nije bilo, da bi u drugom videli čak tri gola.
 Prvi je goste "probio" Boga u 52. minutu, ali je 12 minuta kasnije Šomurodov uspeo da izjednači rezultat. Konačnih 2:1 postavlja Raspadori u 83. minutu. Inače, Đuričić je igrao do 74. minuta, na drugoj strani Radovanović svih 90.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Mihajlovićeva Bolonja je opet odigrala nerešeno, protiv Udinezea je bilo 2:2. Tomijasu je doveo domaće u prednost u 19. minutu, da bi Pereira izjednačio. Pobedu domaćima donosi Svanberg u 40. minutu, ali je isti igrač dobio drugi žuti karton već početkom drugog poluvremena što je predstavljalo veliki problem Mihajloviću. Na kraju, u 2. minutu nadoknade Arslan uspeva da izjednači.

U duelu Torina i Verone bez pobednika, poveli su gosti golom Dimarka u 67. minutu utakmice, a Bremer je izjednačio u 84. Lukić igrao do 78. minuta, na drugoj strani Ivan Ilić je igrao od 25. minuta.

Lacio je savladao Fiorentinu u jednom od derbija ovog kola, bilo je 2:1. Domaći su bili bolji rival u prvom poluvremenu, a već u 6. minutu su stigli do prednosti i to preko Kaiseda. U nastavku 2:0 preko Imobilea u 75. minutu, mnogi su mislili da je tada sve rešeno, ali je Fiorentina uspela da se vrati u igru nakon penala koji je načinjen nad Vlahovićem, a upravo je Srbin izveo penal besprekorno za 2:1. Igrao se 88. minut. Ipak, to je bilo sve od Fiorentine danas.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading