POTVRĐENO: Loše vesti za Zvezdu pred nastavak Lige Evrope!

Autor:

Sport

23.10.2020

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darija Kisić Tepavčević, rekla je na konferenciji za medije povodom epidemije korona virusa, da ostaje na snazi i dalje zabrana okupljanja navijača na tribinama.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Crvene zvezde

Ona je upitana da li će se omogućiti da u ograničenom broju navijači prisustvuju utakmicama na Marakani u Ligi Evrope, gde Zvezda treba da dočeka Liberec, Gent i Hofenhajm, kao i da li će Srbija protiv Škotske moći da računa na podršku navijača u ključnom meču za plasman na EURO.

Njeni odgovori su bili surovi za navijače Zvezde i "orlove", ali ona veruje da u danima kada ljudi umiru, ostali moraju da se strpe za vraćanje normalnim aktivnostima.

 

- U narednom priodu imamo samo jednu važnu utakmicu borbu sa koronavirusom. A što se tiče ovih mera to se može razmatrati, ali porasta učestalosti bilo kakvog tipa jeste faktor izika. U jednom trenutku smo to dopustili, ali tada su bile propisane jasne mere koje se na kraju nisu poštovale. Na kome je krivica, u to ne ulazim, ali nisu se poštovale. Čak su bile i šale na društvenim mrežama zbog moje izjave da su se i karte prodavale "online". Ne želimo da više dođemo u takvu vrstu rizika. Pokazalo se da nismo dovoljno odgovorni i savesni, vrlo je nepopularno ovo što govorim. Nadamo se da će doći do poboljšanja epidemiološke situacije, pa će doći do popuštanja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading