SVI NA MARAKANU: Sve je spremno za spektakl - ulaznice još uvek možete nabaviti!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.04.2024

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestrpljenje kod navijača polako raste uoči večerašnjeg duela.

SVI NA MARAKANU: Sve je spremno za spektakl - ulaznice još uvek možete nabaviti!

Foto: FK Crvena zvezda

Samo četiri dana nakon odigravanje 173. Večitog derbija u kojem je Crvena zvezda nakon rezultatskog preokreta u samom finišu meča stigla do titule vrednih bodova, rezultatom 3:2, isti rivali će odlučiti i o putniku u veliko finale najmasovnijeg srpskog klupskog takmičenja.

Duel na stadionu "Rajko Mitić" počinje u 19 časova, a svi zainteresovani i dalje imaju mogućnost da dođu do vrednog parčeta papira, ulaznice za predstojeći meč.

Crveno-beli će imati priliku da obezbede plasman u finale, te na taj način nastave borbu za četvrtu uzastopnu duplu krunu. Sa druge strane izabranici Igora Duljaja imaju veliki motiv da savladaju domaći tim na Marakani i približe se osvajanju trofeja najmasovnijeg srpskog fubalskog takmičenja.

Crvena zvezda je položila ispit organizacije velikih utakmica ove sezone, a poslednja dva derbija najavljuju još jedan spektakl. 

Svi zainteresovani karte mogu obezbediti onlajn putem -https://crvenazvezda.iticket.rs/sr/tickets.html, ali i na blagajnama stadiona “Rajko Mitić” do početka utakmice.

Foto: Republika

Sve je spremno za novi spektakl

 

- Cene karata su: 

Sever - 500 dinara
Istok - 900 dinara
Zapad - 1000 dinara
Tribina “Siniša Mihajlović” - 2000 dinara

Da podsetimo, danas su i kladionice izašle sa prognozom ishoda večerašnjeg meča. Crvena zvezda je apsolutni favorit. Pobeda crveno-belih kotira se sa 1.40, dok je kvota na narešeni rezultat 5.00. Ono što posebno upada u oči jeste kvota na evetualnu pobedu pulena trenera Igora Duljaja. U ovom momentu kvota na trijumf crno-belih iznosi gotovo neverovatnih 7.85, a ono što posebno brine pristalice crno-belih, jeste činjenica da ona iz sata u sat, pada.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading