LETE ARAPSKE PARE: Evo koliko je Partizan zaradio prodajom Sadika!

Autor:

Sport

04.10.2020

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je prodao svog najboljeg napadača!

RepublikaFoto: Starsport
Umar Sadik

Crno-beli su se dogovorili sa španskom Almerijom i Umar Sadik će karijeru nastaviti u španskom drugoligašu, a Partizan je zaradio 9.000.000 evra, plus procente od dalje prodaje.

Posle ispadanja iz Evrope, bilo je jasno da klub iz Humske nema izbora i da je prinuđen da prodaje igrače kako bi, u finansijskom smislu, mirno odradio sezenu.

Početne ponude nisu premašivale šest miliona evra, no, kada su bogati Arapi, vlasnici Almerije, videli da Partizan neće popustiti, počeli su da povećevaju cifru da bi se na kraju dve strane našle na pomenutih devet miliona.

 

Umar Sadik je u Humsku stigao pre godinu dana, kao pozajmljeni igrač Rome, da bi ga u zimskom prelaznom roku Partizan otkupio za 1.75 miliona evra. Nigerijac je tokom mandata među crno-belima odigrao 51 utakmicu u svim takmičenjima, postigao 23 gola i upisao 19 asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading