CRVENI ALARM U SENTI: Meč između TSC-a i Rumuna pred odlaganjem!

Autor: mozzartsport

Sport

17.09.2020

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogroman šok pred meč 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope! Utakmica koja treba da se odigra danas od 21 sat između TSC-a i FCSB-a u Senti je pod znakom pitanja!

RepublikaFoto: Starsport
FK TSC

Delegacija iz Bukurešta u Srbiju nije ni doputovala kompletna, jer je ceo stručni štab, kao i jedan igrač, bio pozitivan još i pre puta. A nakon što im je priključen trener B tima FCSB-a novi pozitivni slučajevi.

Čak devetorica igrača i isto toliko članova stručnog štaba! Sve skupa 18 zaraženih.

 

 

 

Prema informacija Mozzart Sporta upravo je u toku sastanak sa delegatima UEFA koji će FSCB-u saopštiti konačnu odluku, odnosno da li će se meč uopšte igrati ili će biti registrovan službenim rezultatom 3:0 za TSC. Ili će možda utakmica biti odložena za dan kako bi Rumuni mogli da eventualno dovedu nekog iz omladinskog pogona kako bi popunili sastav.

Što se tiče igrača, pozitivni su golman Andrej Vlad, štoperi Andrej Miron, Darijuš Olaru i Julijan Kristea, vezisti Florin Tanase, Ovidiju Popesku, Jonut Vina i Andrej Pandele, te napadač Serđu Buš.

To dalje znači da gosti iz Bukurešta na raspolaganju imaju samo 14 igrača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading