Lukina sudbina je Italija: Još jedan velikan sa Apenina hoće Srbina!

Autor:

Sport

17.04.2020

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Inter krenuo je u potragu za naslednikom Lautara Martineza, a među imenima koja se nalaze na spisku želja čelnika kluba našlo se i ime Luke Jovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Kako je Barselona ozbiljna u nameri da dovede Lautara, koji ima otkupnu klauzulu od 111 miliona evra,  klub iz Milana već je krenuo da traži njegovu zamenu.

Na spisku kandidata nalaze se Timo Verner iz Lajpciga, Pjer-Emerik Obamejang iz Arsenala, Entoni Marsijal iz Mančester junajteda, Olivije Žiru iz Čelsija, Viktor Osimhen iz Lila, ali i Luka Jović iz Real Madrida.

Srpski fudbaler bi mogao da dođe u Inter na jednogodišnju pozajmicu sa opcijom za kasniji otkup ugovora od Madriđana po nešto povoljnijoj ceni.

Kraljevski klub je platio Jovića 60 miliona evra i teško da bi ga prodao ispod te sume, tako da bi se u slučaju njegovog dolaska u Milan verovatno prvo radilo o pozajmici. 

RepublikaFoto: Tanjug
24 utakmice - 2 gola u dresu "kraljevskog kluba"

Svakako da će posle epidemije izazvane koronavirusom mnogo toga da se promeni na međunarodnom fudbalskom tržištu, između ostalog i visine transfera, tako da klubovi neće moći da traže nerealno visok novac za prodaju svojih igrača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading