Del Pjero ima revolucionaran predlog za završetak Serije A!

Autor:

Sport

27.03.2020

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni fudbaler Juventusa Alesandro del Pjero ima rešenje za završetak sezone u Seriji A.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Juventusa

Predloga je mnogo. Predsednik FS Italije Gabrijele Gravina učiniće sve da se prvenstvo završi, makar i u julu i avgustu, iako je već na hiljade ljudi izgubilo život u borbi sa koronavirusom.

Del Pjero se donekle slaže sa takvim predlogom, ali da, ukoliko se stvore adekvatni uslovi, to bude bez prisustva publike.

- Naravno da nije lako garantovati da će na stadionima sve biti u redu. Međutim, ako se steknu uslovi da se do kraja sezone igra bez gledaoca, bilo bi to odlično za navijače koji jedva čekaju da kod kuće ubijaju vrijeme gledajući svoju omiljenu ekipu - rekao je slavni Italijan.

- Naravno da će postojati strah u pojedinim situacijama, ali sportisti su jaki, oni problem mogu prevladati. Kada se nastavi sa igranjem, sigurno će biti pada u fizičkom i psihološkom aspektu, jer trenirati na terenu i u kući nije ista stvar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading