(FOTO) Rugani dobio koronu, poznati naredni potezi: Karantin za sve fudbalere Juventusa i Intera, ništa od revanša Lige šampiona!

Autor:

Sport

11.03.2020

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je samo pitanje vremena kada će i neko poznato lice italijanskog fudbala da bude zaraženo virusom korona. Ispostavilo se da je to Juventusov štoper Danijele Rugani. Torinski klub je u sredu uveče potvrdio da je italijanski defanzivac pozitivan na virus Covid-19 i da je već prebačen u izolaciju. Međutim, to bi mogao da bude tek veliki početak problema u Juventusu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zagrevanje fudbalera Juventusa na praznom stadionu "Alijanc"

S obzirom da je Rugani minulih dana bio deo tima, da je trenirao, živeo i jeo sa ostatkom ekipe, ovo znači i da kompletan tim mora u karantin. 

Rugani je u nedelju bio na klupi Juventusa u derbi meču protiv Intera, a posle susreta je objavio fotografiju iz svlačionice na kojoj slavi zajedno sa saigračima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3 punti 2 gol e 1 sorriso in un momento complicato. Noi siamo questi? #ForzaJuve⚪⚫ #JuveInter

A post shared by Daniele Rugani (@daniruga) on Mar 8, 2020 at 2:52pm PDT

 

Italijanski mediji pišu da će i ceo tim Intera morati u karantin jer su potencijalno rizični s obzirom da su igrali protiv Juventusa u kojem je Rugani mogao da prenese virus na bilo kojeg od saigrača.

Takođe, u karantin će opet i ceo mladi tim Juventusa, odnosno selekcija U-23

Naime, oni su nedavno već imali jedan slučaj virusa korone u ekipi, prethodne dve nedelje su proveli u karantinu, juče počeli da treniraju i sada opet moraju u izolaciju.  

A sasvim je izvesno i da neće biti ništa od revanš meča osmine finala Lige šampiona naredne nedelje u kojem je Juventus trebalo da dočeka Lion pred praznim tribinama. Na potezu je UEFA. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading