Turci dolaze na "Marakanu" zbog Boaćija!

Autor:

Sport

14.11.2019

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći nalazi se na meti nekoliko klubova u Evropi, ali i sa Bliskog istoka. Sve je izglednije da će miljenik "Delija" uskoro ponovo napustiti "Marakanu". Jedan od klubova koji je ozbiljno zainteresovan za Boaćija jeste i turski Bešiktaš, koji ga je želeo i tokom leta.

RepublikaFoto: Starsport
Da li je vreme za rastanak Zvezde i Boaćija?

Ipak, transfer nije realizovan, ali turski klub ne odustaje od napadača iz Gane, pa će na meču protiv Bajerna 26. novembra  na Marakani poslati svoje ljude sa zadatkom da prate Boaćija, prenosi Sportski žurnal.

Pored Bešiktaša, za Boaćija su zainteresovani i klubovi sa Bliskog istoka, kojima nije problem da izdvoje veću sumu novca za obeštećenje. Svakako, male su šanse da Boaći ostane na Marakani i nakon zimske pauze, a ukoliko bi protiv Bajerna imao dobar učinak, nije isključeno da ubrzo na Marakanu stigne ponuda koja se ne odbija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading