Da li se predsednik Lacio ovim rečima oprostio od Srbina?

Autor:

Sport

25.07.2019

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Lacija Klaudio Lotito praktično je priznao da će Sergej Milinković Savić postati novi igrač Mančester junajteda ovog leta.

Sergej Milinkovi Savić

Lotito, koji je inače uglavnom bio "tvrd orah" i krio detalje do samog kraja okončanja nekog transfera, ovoga puta bio je nešto drugačije raspoložen.

- Ovde sam napravio porodičnu atmosferu, kada mi je neko ukazao na problem koji ima u karijeri uvek sam bio spreman da izađem u susret. Cilj mi je da postanemo klub na koje se drugi ugledaju, a takvih je u Evropi danas 12 - rekao je Lotito za italijanski "Lego".

Međutim, kako Lacio još uvek nije u "društvu" klubova u kom Lotito namerava da se nađe.

- Ipak, još uvek je normalno da ako neki vrhunski igrač hoće da ode u veliki klub. Još uvek nismo stigli do tog nivoa, ali ako mi fudbaler dođe poput sina onda bi bilo nepravedno da ih sprečavam kada dobiju veliku priliku - rekao je Lotito i dodao da namerava da sačuva pozitivnu atmosferu u ekipi Lacija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading