OSVANUO NOVI JEZIVI SNIMAK IZ BRAZILA: Dovela mrtvog čoveka u banku, pa ga terala da potpiše papire za KREDIT! (VIDEO)

Autor:

Svet

18.04.2024

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj bizaran događaj izazvao je šok i nevericu kako među lokalnim stanovništvom, tako i širom sveta.

OSVANUO NOVI JEZIVI SNIMAK IZ BRAZILA: Dovela mrtvog čoveka u banku, pa ga terala da potpiše papire za KREDIT! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

U utorak je u Rio de Žaneiru zabeležen neverovatan incident u kojem je 42-godišnja žena dovela mrtvog "ujaka" u banku kako bi potpisao dokumenta za kredit. Na snimku koji je postao viralan, može se videti kako žena pokušava da nagovori mrtvog muškarca da potpiše dokumenta, govoreći mu:

- Moraš da potpišeš. Ako ne potpišeš... Ne mogu da potpišem za tebe.

 

 

Policijska istraga i optužbe

Prema navodima The Washington Post-a, žena se predstavila kao nećaka i negovateljica 68-godišnjeg muškarca, iako još uvek nije potvrđeno da li su zaista u srodstvu. Policija je pokrenula istragu kako bi utvrdila motiv ove neobične situacije, a žena je optužena za krađu. Takođe, istražuju se i okolnosti muškarčeve smrti, s obzirom na to da je prethodno bio hospitalizovan zbog upale pluća, ali je u ponedeljak navodno živ napustio bolnicu.

 

 

Uznemirujući detalji

Na snimku koji je zabeležen u banci, može se videti kako žena pokušava da muškarcu gurne olovku među prste kako bi potpisao dokumenta, dok je on mirno sedeo u invalidskim kolicima, ne reagujući na njene reči ili dodire.

Čak je i kada su službenici banke primetili da je muškarac bled, žena tvrdila da je "inače takav". Naknadno, Hitna pomoć je utvrdila da je muškarac već satima bio mrtav, što je izazvalo dodatnu uznemirenost među prisutnima.

Fabio Souza, glavni policijski istražitelj, izjavio je za televiziju Globonews da je svako ko pogleda snimak mogao da primeti da je muškarac bio mrtav, te da je žena bila svesna toga. Ovaj bizarni incident izazvao je žestoku reakciju javnosti, a novi snimci koji su se pojavili dodatno su pojačali interesovanje za ovu neobičnu priču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading