ROMARIO SE VRAĆA FUDBALU U 58. GODINI: Brazilcima je lopta u krvi, želi da IGRA SA SINOM NA TERENU

Autor:

Sport

17.04.2024

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni as harao terenima u prošlom veku!

ROMARIO SE VRAĆA FUDBALU U 58. GODINI: Brazilcima je lopta u krvi, želi da IGRA SA SINOM NA TERENU

Foto: www.profimedia.rs

Legendarni brazilski napadač Romario, poznat po svojim sjajnim nastupima na fudbalskom terenu, sprema se da se iznenadno vrati sportu nakon što je zvanično završio karijeru pre 15 godina. U 58. godini, Romario se registrovao kao igrač za ekipu Amerika-RJ, koja se takmiči u drugoj diviziji lige Rio de Žaneira. Ovaj neočekivani potez izazvao je značajnu pažnju u fudbalskoj zajednici i među njegovim fanovima širom sveta.

Ono što čini ovaj povratak još više izuzetnim je sentimentalna vrednost povezana sa Romarijevom odlukom. On nije samo predsednik Amerika-RJ, već i njegov sin, Romarinjo, igra za prvi tim. Romario je izrazio nameru da se neće takmičiti u prvenstvu, već da će odigrati nekoliko utakmica za klub koji ima posebno mesto u njegovom srcu, ostvarujući dugo sanjanu želju da deli teren sa svojim sinom.

 

 


Romarijeva slavna karijera videla ga je kako predstavlja neke od najvećih klubova u Brazilu, uključujući Vasko da Gamu, Flamengo i Fluminense u Rio de Žaneiru. Njegovi talenti takođe su krasili evropsku scenu, gde je nosio dresove moćnih timova poput PSV Ajndhovena, Barselone i Valensije. Tokom svog puta, Romario je ostavio neizbrisiv trag svojim izuzetnim sposobnostima postizanja golova i impresivnim setom veština, urezavajući svoje ime u fudbalsku legendu.

Romarijeva objava na Instagramu zapalila je talas nostalgije i uzbuđenja među ljubiteljima fudbala, koji će s nestrpljenjem iščekivati da ponovo vide ikoničnog napadača na terenu, iako u drugačijoj ulozi nego pre. Njegova trajna strast prema lepoj igri i dalje očarava fanove i inspiriše novu generaciju fudbalera.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading