Iranski narod slavi napad na Izrael: Pogledajte šta se dešava na ulicama Teherana! (VIDEO)

Autor:

Svet

14.04.2024

00:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslave i podrška Irana nakon napada na Izrael

Iranski narod slavi napad na Izrael: Pogledajte šta se dešava na ulicama Teherana! (VIDEO)

Foto: printskrin


Večeras, iranski narod se okupio na ulicama Teherana kako bi izrazili podršku Iranskoj revolucionarnoj gardi nakon napada na Izrael. Ovakav masovan izraz podrške izaziva pažnju javnosti i pokazuje snažnu reakciju iranskog naroda na aktuelna dešavanja.

 

 


Libanci se takođe pridružuju proslavama

 

 


Pored Irana, proslave su zabeležene i na ulicama Libana, gde je takođe došlo do izražavanja podrške Iranskoj revolucionarnoj gardi nakon napada na Izrael. Ovo pokazuje širenje solidarnosti sa Iranom u regionu, ističući značaj i uticaj iranskog vojnog delovanja.

Zatvoren izraelski vazdušni prostor


Kao odgovor na iranski napad, izraelski vazdušni prostor je zatvoren, dok je izraelski ratni kabinet održao sastanak kako bi razmotrio situaciju. Ovo ukazuje na ozbiljnost situacije i pokazuje brzu reakciju izraelskih vlasti na iranski napad.

Iranci tvrde da su ispalili stotine dronova i desetine raketa


Iranske vlasti su saopštile da su ispalile stotine dronova i desetine krstarećih raketa na Izrael, a iranski mediji prenose da su vazdušno-kosmičke snage Irana ispalile prvu seriju balističkih raketa na Izrael. Ovi detalji ukazuju na razmere iranskog vojnog delovanja i tehnološke kapacitete koje Iran koristi u vojnim operacijama.

Očekivanja u vezi sa daljim razvojem situacije


Očekuje se da će iranske rakete stići do izraelske teritorije u narednim satima, dok se situacija između Irana i Izraela i dalje razvija. Svi očekuju dalje reakcije izraelskih vlasti i moguće međunarodne posledice ovog sukoba.

Ovaj događaj izaziva pažnju svetske javnosti i postavlja pitanje o mogućim posledicama i reakcijama drugih regionalnih i međunarodnih aktera.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading