MLADIĆ POKUŠAO DA UBIJE TROJICU ROĐAKA! Kad čujete ŠTA je motiv, prevrnuće vam se UTROBA!

Autor:

Svet

08.03.2024

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon ovog uznemirujućeg događaja, sva trojica napadnutih rođaka su hospitalizovana.

MLADIĆ POKUŠAO DA UBIJE TROJICU ROĐAKA! Kad čujete ŠTA je motiv, prevrnuće vam se UTROBA!

Foto: shutterstock

Želja za dobijanjem stana u Moskvi dovela je 22-godišnjeg muškarca iz Rostova na Donu do očajničkog čina - pokušaja ubistva trojice svojih rođaka, u dobi od 58, 85 i 87 godina.

Incident se dogodio 7. marta uveče u njihovom stanu, a mladić je pokušao da preuzme vlasništvo nad stanom na nasilan način, koristeći nož kao oružje, saznaje REN TV.

Srećom, žrtve su uspele da pobegnu i pozovu hitnu pomoć, te su sva tri rođaka napadača zbrinuta u bolnici zbog povreda koje su zadobili.

Napad iz pohlepe za nekretninom

Ovaj slučaj nasilja nad rođacima budi zabrinutost i postavlja pitanje koliko je jaka želja za posedovanjem nekretnine dovela mladića do ovakvog ekstremnog poteza. Pohlepa za stanom u Moskvi dovela je do ozbiljnog porodičnog nasilja, naglašavajući važnost rešavanja problema vezanih za nekretnine na miran i zakonit način, prenosi Alo.

Reakcija i posledice

Nakon ovog uznemirujućeg događaja, sva trojica napadnutih rođaka su hospitalizovana, pri čemu je 87-godišnjem penzioneru bila potrebna podrška respiratora. Ovaj slučaj jasno pokazuje ozbiljnost porodičnog nasilja i posledice koje može imati po žrtve, kao i po počinioca.


Želja za posedovanjem stana u Moskvi dovela je do dramatičnog porodičnog incidenta koji je ostavio ozbiljne posledice po sve uključene strane. Ovaj slučaj naglašava važnost rešavanja imovinskih pitanja na miran i zakonit način, te upozorava na ozbiljne posledice porodičnog nasilja.

(REN TV/Alo)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading