PRED POLICIJOM PUCAO U ŽENU, PA SE UBIO: Ovo su detalji krvavog zločina na naplatnoj rampi Preševo!

Autor:

Hronika

08.03.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Par iz Srbije putovao ka Severnoj Makedoniji.

PRED POLICIJOM PUCAO U ŽENU, PA SE UBIO: Ovo su detalji krvavog zločina na naplatnoj rampi Preševo!

Foto: Shutterstock

Tridesetogodišnja žena V. J.  koju je njen emotivni partner hicima iz pištolja teško ranio na naplatnoj rampi Preševo, operisana je u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu. 

- Nakon pregleda, primarnog zbrinjavanja i radiološke i laboratorijske dijagnostike, utvrđene su povrede traheje, vratnih pršljenova i inkluzija vazduha u grudnu duplju, kao i kontuziona povreda pluća na levoj strani. Pacijentkinja je odmah hirurški zbrinuta u operacionoj sali Urgentnog centra, nakon čega je hospitalizovana na Klinici za intenzivnu negu UKC Niš - saopšteno je  Kuriru u niškoj bolnici.

Kako se navodi, sinoć oko 21.30 sati, patrola saobraćajne policije je na naplatnoj rampi u Preševu zaustavila automobil u kom su se nalazili muškarac i žena, a situacija je ubrzo eskalirala.

- Automobilom je upravljao državljanin Severne Makedonije, a žena iz Vrnjačke Banje je bila suvozač. Automobil je zaustavljen zbog učinjenog saobraćajnog prekršaja. Saobraćajci su vozaču napisali kaznu i dok je on potpisivao zapisnik, žena je izletela iz auta i počela da beži - prepičava sagovornik pomenutih medija i dodaje da je tada muškarac potrčao za ženom

- Trčao je za njom, izvukao pištolj i pogodio je hicima. Kada je ona pala muškarac je hicima iz istog pištolja izvršio samoubistvo .

Inače, ovaj par je iz Srbije putovao ka Severnoj Makedoniji

- Izvršen je uviđaj, na mesto događaja izašli su zamenik tužioca VJT u Vranju sa policijskim službenicima. Državljanin Republike Severne Makedonije i mlađa žena iz Vrnjačke Banje putovali su iz pravca Srbije prema Severnoj Makedoniji putničkim vozilom "audi" - potvrđeno je u PU Vranje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading