SKANDAL U AMERICI: Poznati fudbaler optužen za POKUŠAJ UBISTVA! Žena u kritičnom stanju!

Autor: M. M.

Sport

16.02.2024

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj slučaj je izazvao veliku pažnju javnosti.

SKANDAL U AMERICI: Poznati fudbaler optužen za POKUŠAJ UBISTVA! Žena u kritičnom stanju!

Foto: Tanjug/AP

Superboul

Mladi američki fudbaler Trej Holi, koji je do nedavno bio u centru pažnje kao perspektivni igrač univerziteta LSU, sada se našao u središtu ozbiljnih optužbi. Optužen je po više tačaka, među kojima se ističu pokušaj ubistva drugog stepena, nedozvoljeno korišćenje oružja i oštećenje imovine.

Prema saopštenju nadležnih organa, policija je reagovala na poziv o pucnjavi u stanu u kojem se nalazio Trej Holi. U trenutku dolaska, zatekli su žensku osobu u kritičnom stanju sa tri prostrelne rane nastale vatrenim oružjem. Dodatno, jedan muškarac je takođe bio povređen u incidentu, konkretno upucan u nogu. Ono što je posebno uznemirujuće jeste činjenica da je policija utvrdila kako su tri različite osobe naizmenično pucala, čime je stvoren haos i ugroženi su životi nedužnih.

Ovaj slučaj je izazvao veliku pažnju javnosti i postavlja se pitanje šta je dovelo do ovakvog nasilnog incidenta. Trej Holi, koji je do sada bio prepoznat kao sportski talenat, sada se suočava sa ozbiljnim optužbama koje mogu značajno uticati na njegovu budućnost. Postavlja se i pitanje da li je ovo samo pojedinačni slučaj ili je simptom šireg problema nasilja među mladima, posebno među sportistima.

Ova vest je šokirala kako ljubitelje sporta, tako i pratioce univerzitetskog fudbala. Univerzitet LSU takođe je izdao saopštenje u kome osuđuje nasilje i ističe da će sarađivati sa nadležnim organima u istrazi ovog slučaja. Takođe, očekuje se da će javnost pratiti dalji tok događaja i ishod istrage, te da će se oglasiti i zvaničnici univerziteta povodom ovog slučaja.

Holi se predao u lokalnoj policijskoj stanici Baton Ruž u državi Luizijana, a rečeno je da se očekuju nova hapšenja u ovom slučaju. Još dve osobe su u pritvoru, a američki mediji ne objavljuju njihov identitet, već su fokusirani samo na Holija, kome je predviđana uspešna karijera i u profesionalnoj, NFL ligi.

"LSU" je odmah saopštio da ga je suspendovao na neodređeno.

- Svesni smo da je naš student-sportista uhapšen u vezi sa pucnjavom u Okrugu Junion. Taj student-sportista suspendovan je na neodrđeno sa svih aktivnosti tima, u skladu sa pravilima našeg sportskog sektora. Nećemo dalje iznositi komentare dok traje sudski postupak - saopštio je prestižni koledž.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading