LEKARI SE BORE ZA ŽIVOT SRPKNJE: U nju pucao muškarac, pa presudio sebi!

Autor:

Hronika

07.03.2024

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uviđaj na licu mesta je u toku.

LEKARI SE BORE ZA ŽIVOT SRPKNJE: U nju pucao muškarac, pa presudio sebi!

Foto: Shutterstock

Policija ilustracija

Na Urgentnom odeljenju vranjske Bolnice noćas je primljena mlađa ženska osoba u kojoj je pucano noćas na naplatnoj rampi "Preševo", prenose Novosti.

Iz Zdravstvenog centra je rečeno da se lekari bore za njen život, ali da je dijagnostika u toku i da je rano za bilo kakve prognoze.

U pitanju je mlađa žena sa teritorije Srbije, a da je na nju pucao stariji muškarac sa državljanin Severne Makedonije.

Uviđaj na licu mesta je u toku.

Večeras se kod naplatne rampe "Preševo" dogodio pokušaj ubistva i samoubistvo kada je državljanin Severne Makedonije ispalio dva metka u svoju suprugu, azatim sebi presudio.

Prema još uvek nepotvrđenim informacijama, muškarac i žena koji su bili u automobilu su se posvađali, ona je izašla iz automobila i on je ispalio dva metka u nju, a zatim izvršio samoubstvo.

Policija je blokirala ovaj deo puta.

Da podsetimo, Zoran O. (68), nekadašnji vlasnik kafića iz Rume, pronađen je ubijen u svojoj porodičnoj kući.

Telo je u utorak uveče pronašao njegov prijatelj. Prema nezvaničnim saznanjima u Zoranovoj kući u prostoriji u kojoj je likvidiran zid je isprskan njegovom krvlju, što implicira da se borio sa svojim ubicom, pokušavajući da pobegne.

Kako je danas saznao reporter Republike sa lica mesta, Zoranov komšiluk je i dalje u šoku, nakon saznanja da je njihov sugrađanin ubijen u porodičnoj kući.

Na vratima njegovog doma u Rumi, nalazi se veliki natpis sa upozorenjem, da je prostorija zapečaćena od strane pripadnika policije u Rumi, koja trenutno istražuje slučaj njegovog ubistva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading