BEZUSPEŠNO POKUŠAVAO DA IZBAVI SINA IZ KANDŽI ALKOHOLA, PA MU PRESUDIO? Milutin u mladosti takođe imao problem sa pićem - da li je ovo motiv ubistva sina Igora?

Autor:

Hronika

05.03.2024

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zastrašujuća porodična tragedija potresla je Vladimirce prekjuče.

BEZUSPEŠNO POKUŠAVAO DA IZBAVI SINA IZ KANDŽI ALKOHOLA, PA MU PRESUDIO? Milutin u mladosti takođe imao problem sa pićem - da li je ovo motiv ubistva sina Igora?

Foto: ST/Nemanja Pančić, Društvene mreže, Shutterstock

Milutin T. (64) koji je preksinoć usmrtio svog sina Igora T. (37) u selu Vladimirci preminuo je juče u Kliničkom centru u Beogradu.

Ova tragedija iznenadila je meštane Vladimiraca, budući da ni otac ni sin nisu bili poznati kao nasilni ili problematični. 

Međutim, Igor je, kako kažu, imao problema sa alkoholom zbog čega je bio i na lečenju.

- On se nedavno vratio iz bolnice, a Milutin se verovatno ponadao da mu je odvikavanje pomoglo. Ipak, Igor je nastavio da pije, zbog čega je verovatno došlo do sukoba između njih dvojice - kaže jedan od komšija i pretpostavlja da je svađa eskalirala u fizički obračun što je eventualno i dovelo do tragedije.

Kako takođe kažu meštani, Milutin je takođe imao problema sa alkoholom pre više od 20 godina, pa nagađaju da je hteo i sina da spase iz kandži pijanstva i vrati na pravi put.

- Kada je video da ništa što je pokušao nije uspelo da pomogne Igoru, verovatno je odlučio da uradi ovako nešto jer nije video drugi izlaz iz te situacije. To je stvarno strašna tragedija, obojica su bili dobri i pošteni ljudi - zaključuje komšija.

Podsetimo, porodična tragedija se dogodila prekjuče u popodnevnim časovima u mestu Vladimirci kod Šapca. Telo muškarca je pronađeno u njivi u blizini porodične kuće, a malo dalje od toga mesta pronađen je i njegov otac sa povredama glave. Prebačen je u Klinički centar u Beogradu, međutim juče je preminuo od posledica povreda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading