TELO SINA NAĐENO NA NJIVI, OTAC MALO DALJE SA POVREDAMA GLAVE! Šta se desilo u Vladimircima?

Autor:

Hronika

03.03.2024

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodična tragedija u Vladimircima kod Šapca

TELO SINA NAĐENO NA NJIVI, OTAC MALO DALJE SA POVREDAMA GLAVE! Šta se desilo u Vladimircima?

Foto: shutterstock


Na njivi u blizini porodične kuće u Vladimircima kod Šapca danas oko 16:30 časova pronađeno je telo muškarca T.I, dok je nedaleko od njega ležao drugi muškarac T.M. koji je davao znake života, ali je imao teške povrede glave. Kako saznajemo, najverovatnije se radi o ubistvu i samoubistvu. Za sada nije poznat motiv ove stravične porodične tragedije, a policija je na licu mesta i trenutno je u toku uviđaj.

**Policija istražuje događaj**

Prema informacijama koje su dostupne, otac T.M. (64) je ubio sina T.I. (37) i potom pokušao samoubistvo. Detalji ovog tragičnog događaja još uvek nisu u potpunosti razjašnjeni, te je policija angažovana na istrazi kako bi utvrdila sve okolnosti ovog slučaja.

**Povrede i pronađeni tragovi**

Prema prvim saznanjima, T.M. je pretrpeo teške povrede glave, dok je telo njegovog sina pronađeno na njivi u blizini porodične kuće. Ova tragedija je ostavila dubok trag u lokalnoj zajednici, a meštani su zatečeni ovim strašnim događajem.

**Šok i neverica u Vladimircima**

Nakon saznanja o ovom događaju, Vladimirci su preplavljeni šokom i nevericom. Porodične tragedije poput ove uvek izazivaju snažne emotivne reakcije u zajednici, a meštani će sigurno dugo tragati za odgovorima na pitanja koja su ih zatekla.


Iako su detalji ove tragedije još uvek nepoznati, jasno je da je ovo težak udarac za porodicu, ali i za celu lokalnu zajednicu. Nadamo se da će istražne službe uspeti da rasvetle ovaj slučaj i pruže odgovore koji će pomoći u razumevanju ove tragične situacije.

(Blic)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading