TAKER KARLSON PONOVO ŠOKIRAO NACIJU: Amerika će završiti kao Rimsko carstvo (VIDEO)

Autor:

Svet

05.03.2024

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karlson je napomenuo da broj ilegalnih migranata u SAD trenutno premašuje broj stanovnika čak 32 savezne države.

TAKER KARLSON PONOVO ŠOKIRAO NACIJU: Amerika će završiti kao Rimsko carstvo (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Ilegalna migracija mogla bi da presudi Sjedinjenim Državama, to jest da bude uzrok propasti Amerike, kao što se desilo i Rimskom carstvu, izjavio je američki novinar, Taker Karlson.

- Sjedinjene Američke Države mogle bi da podele sudbinu Rimskog carstva. Rimskom vojskom i njenim legijama dominirali su nedržavljani koji su se na kraju, pošto nisu bili lojalni Rimu, pobunili protiv građana - naglasio je Karlson u svom novom videu.

Takođe, napomenuo je da broj ilegalnih migranata u SAD trenutno premašuje broj stanovnika čak 32 savezne države.

Samo tokom mandata aktuelnog predsednika Amerike, Džozefa Bajdena, oko 7,2 miliona ljudi je ilegalno ušlo u zemlju, dodao je Karlson, ali i konstatovao da Kongres ne namerava da ih deportuje.

Ujedno je podrugljivo izneo ideju koja se sve češće pominje u tamošnjoj javnosti – da se vojno kvalifikovanim migrantima omogući da služe u vojsci SAD u zamenu za državljanstvo.

Podsetimo, krajem prošlog meseca, Karlson je izjavio da Vlada SAD, uvodeći sankcije Rusiji u tako velikom obimu nanosi štetu sopstvenoj zemlji.

- Sankcije će zauvek izmeniti SAD, naš standard i to kako radi naša vlada. To je više nego bilo šta, koliko pamtim, nanelo štetu SAD. Taj nivo sankcija koje smo uveli, to je ludost - rekao je Karlson.

Prema njegovim rečima, američki predsednik, Džozef Bajden, ne može ni da govori ni da hoda i jedina šansa da bude ponovo izabran na predstojećim izborima jeste lažiranje izbora.

- Pobeda Bajdena na predstojećim izborima biće podsmevanje demokratiji - ocenio je on i dodao da tako oronuo čovek ne može biti izabran u najmoćnijoj zemlji sveta osim ukoliko ne bude lažiranja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Čika Dača

05.03.2024 21:01

Budala.