MEŠTANIN TUTINA PRONAĐEN MRTAV: Istraga u toku, ovaj detalj je nejasan!

Autor: M.B.

Hronika

22.02.2024

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragičan događaj u selu Pružanj izazvao šok i nevericu.

MEŠTANIN TUTINA PRONAĐEN MRTAV: Istraga u toku, ovaj detalj je nejasan!

Foto: ST/Vladimir Lukić, youtube.com/printscreen

Pružanj, idilično selo smešteno u opštini Tutin, nedavno je postalo poprište tragičnog događaja koji je ostavio meštane u šoku i neverici. Smrt jednog od meštana, Š.R. izazvala je uznemirenost među komšijama i poznanicima, te je policija i tužilaštvo odmah reagovalo i započelo istragu.

Sumnja na samoubistvo ili ubistvo

Prema preliminarnim izveštajima, postoji sumnja da je reč o samoubistvu, međutim, policija još uvek ne isključuje mogućnost ubistva. Mnogi detalji oko ovog slučaja još uvek nisu razjašnjeni, što ostavlja prostor za različite pretpostavke i spekulacije. Ova neizvesnost dodatno je uznemirila zajednicu koja je dosad uživala u mirnom i skladnom životu.

Šokiranje mirnog sela

Selo Pružanj na Pešteru, koje je godinama bilo sinonim za miran i spokojan život, sada se suočava sa bolnom realnošću mogućeg nasilja. Meštani su izrazili duboku zabrinutost zbog ovog događaja koji je uzdrmao njihovu zajednicu. Ljudi su se okupili kako bi pružili podršku porodici preminulog i razgovarali o tome kako se nositi sa ovakvim neočekivanim događajem.

- Ovo je velika tragedija za našu zajednicu. Š. R. je bio pozinat kao miran i pošten čovek, teško nam je da poverujemo da ga više nema - izjavio je jedan od meštana.

Policija i tužilaštvo su odmah izašli na teren i preduzeli sve neophodne korake kako bi istražili uzrok smrti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading