ŽENA UPUCANA U PREŠEVU U TEŠKOM STANJU! Iz Vranja prebačena u Niš! MUŽ JOJ ISPALIO DVA METKA U VRAT PA IZVRŠIO SAMOUBISTVO!

Autor:

Hronika

08.03.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena ima teške povrede traheje, vratnih pršljenova, kao i pluća.

ŽENA UPUCANA U PREŠEVU U TEŠKOM STANJU! Iz Vranja prebačena u Niš! MUŽ JOJ ISPALIO DVA METKA U VRAT PA IZVRŠIO SAMOUBISTVO!

Foto: shutterstock

Juče uveče, na naplatnoj rampi kod Preševa, došlo je do pucnjave u kojoj je V.J. (30) zadobila teške povrede vatrenim oružjem. Hitno je prevezena u Urgentni centar Kliničkog centra Niš gde je odmah podvrgnuta hirurškoj intervenciji.

V.J. je stigla u Urgentni centar pola sata posle ponoći u pratnji ekipe Hitne medicinske pomoći Vranje. Nakon pregleda, primarnog zbrinjavanja i detaljne dijagnostike, utvrđene su teške povrede traheje, vratnih pršljenova, inkluzija vazduha u grudnoj duplji, kao i kontuziona povreda pluća na levoj strani.

Lekari su odmah preduzeli hirurške mere kako bi stabilizovali stanje pacijentkinje. Nakon uspešno obavljene operacije, V.J. je hospitalizovana na Klinici za intenzivnu negu UKC Niš gde će dobijati dalju medicinsku negu i praćenje.

Napadač, muškarac (52) državljanin Makedonije albanske nacionalnosti iz Tetova, pucao je  na V.J. pre nego što je pucao u sebe i izvršio samoubistvo. Prema informacijama, pucnjavi je prethodila svađa, dok motivi ovog tragičnog događaja još uvek nisu poznati.

Žena iz Srbije, koja je državljanka Severne Makedonije, pretrpela je teške povrede nakon što ju je napadač upucao na naplatnoj rampi u Preševu.

Kako se saznaje, muškarac i žena koji su bili u automobilu su se posvađali, ona je izašla kada je on je ispalio dva metka u nju, a zatim izvršio samoubistvo.

 

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading