"SRAMOTA!" Tramp komentarisao Bajdenov govor u Kongresu (VIDEO)

Autor:

Svet

08.03.2024

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tramp je istakao da je Bajdenov govor bio ispunjen mržnjom.

"SRAMOTA!" Tramp komentarisao Bajdenov govor u Kongresu (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Bivši predsednik SAD, Donald Tramp, nazvao je noćašnje obraćanje predsednika, Džozefa Bajdena, Kongresu "sramotom za Ameriku".

Tramp je ocenio i da je Bajdenov govor bio "ljutit i polarizujući".

- To je možda bio najljući, najmanje saosećajan, najgori govor predsednika u Kongresu. Bila je to sramota za našu zemlju - naveo je Tramp na društvenoj mreži Društvena istina.

On je istakao da je Bajdenov govor bio ispunjen mržnjom, navodi Njuzvik.

- Bajden jedva da je pomenuo pitanje migranata, ili pitanje najgore granice u istoriji sveta. On nikada neće popraviti problem ilegalnih migracija, niti to želi. Želi da naša zemlja bude preplavljena migrantima. Krivična dela će porasti na nivoe koji nisu vidjeni dosad, i to će se desiti ubrzo - istakao je Tramp.

Podsetimo, predsednik SAD, Džo Bajden, održao je sveobuhvatno obraćanje naciji, iznoseći ključna pitanja koja će verovatno biti deo njegove kampanje za reizbor.

Više puta je kritikovao Donalda Trampa, svog verovatnog protivnika na novembarskim izborima, kritikujući njegove nedavne izjave o Rusiji i NATO.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading