"POKVARENI DŽO DA POLAŽE KOGNITIVNI TEST" Tramp nikad jače potkačio Bajdena, kaže da se samo tako može utvrditi JEDNA stvar

Autor:

Svet

01.03.2024

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bajdenovi kritičari zatražili su veću transparentnost od Bele kuće kada je reč o njegovom zdravlju, fizičkom i mentalnom.

"POKVARENI DŽO DA POLAŽE KOGNITIVNI TEST" Tramp nikad jače potkačio Bajdena, kaže da se samo tako može utvrditi JEDNA stvar

Foto: Tanjug/AP

Kandidat za predsedničku nominaciju Republikanske stranke, Donald Tramp, poručio je danas da predsednik SAD, Džozef Bajden, "mora da polaže kognitivni test".

- Pokvareni Džo Bajden mora da polaže kongitivni test. Možda bismo tako uspeli da saznamo zašto donosi tako užasne odluke - naveo je Tramp na svojoj društvenoj mreži TrutSoušal.

Dodao je da je on već uradio dva testa, "oba bez greške", prenosi portal Hil.

- Svi predsednici ili oni koji žele da postanu predsednici treba obavezno da polože ovaj test - poručio je Tramp.

Foto: Tanjug-AP

 

Bajdenovi kritičari zatražili su veću transparentnost od Bele kuće kada je reč o njegovom zdravlju, fizičkom i mentalnom, nakon nedavnog izveštaja specijalnog tužioca, Roberta Hura, u kojem se, između ostalog, navodi da je američki predsednik "dobronamerni stariji čovek sa lošim pamćenjem".

Podsetimo, u memorandumu koji je juče objavila pres služba Bele kuće, kaže se da je Bajden "zdrav, aktivan, robustan muškarac od 81 godinu, koji je i dalje sposoban da uspešno obavlja dužnosti predsednika, što se pored ostalog odnosi i na dužnosti šefa države i vrhovnog komandanta".

Bajdenov lekar, Kevin O'Konor, navodi u izveštaju "stabilna i dobro kontrolisana medicinska stanja američkog predsednika, među kojima su "opstruktivna apneja u snu, sezonske alergije, spinalni artritis i senzorna periferna neuropatija stopala".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading