SRUŠIO SE AVION NA FLORIDI! Pilot i dve osobe TRAGIČNO nastradali, svedok opisao TRENUTAK UŽASA kom je prisustvovao! (VIDEO)

Autor:

Svet

02.02.2024

23:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svedok Stiven Askari opisao je trenutak kada se nesreća dogodila, navodeći da su eksplozija i veliki stub dima odmah privukli pažnju okoline

SRUŠIO SE AVION NA FLORIDI! Pilot i dve osobe TRAGIČNO nastradali, svedok opisao TRENUTAK UŽASA kom je prisustvovao! (VIDEO)

Foto: Printscreen/X/@TIME

U četvrtak uveče, na istoku grada Klirvotera na Floridi, dogodila se tragična avionska nesreća u kojoj su pilot aviona i dve osobe na zemlji izgubile živote. Letelica sa šest sedišta "Beechcraft bonanza V35B" srušila se u park sa mobilnim kućama oko 19.10 po lokalnom vremenu, izazivajući požar nakon udara. Nesreća je uzrokovala ozbiljnu štetu, pri čemu je jedna kuća gotovo potpuno uništena, dok su tri druge oštećene.

Reakcija svedoka

Svedok Stiven Askari opisao je trenutak kada se nesreća dogodila, navodeći da su eksplozija i veliki stub dima odmah privukli pažnju okoline. Vatrogasne ekipe su brzo stigle na lice mesta i uspele da ugase požar u roku od pola sata, sprečavajući dalje širenje vatrene stihije na okolne objekte, prenosi 24sedam.rs.

Uzrok nesreće


Prema izveštaju Federalne administracije za avijaciju, pilot je prijavio kvar motora pre nego što je došlo do pada aviona. Ovakve situacije ukazuju na kompleksnost i rizike vazduhoplovnih operacija, posebno pri letovima na manjim visinama.

Ova tragična avionska nesreća još jednom naglašava važnost pažljivog održavanja i praćenja letelica, kao i ulogu koju igraju hitne službe u reagovanju na ovakve događaje.

 

Nesreće poput ove podsećaju nas na važnost bezbednosti u vazduhoplovstvu i potrebu za stalnim unapređenjem sistema održavanja i nadzora letelica. Nadamo se da će istraga ove nesreće pružiti odgovore koji će doprineti smanjenju rizika i povećanju bezbednosti u vazdušnom saobraćaju.

(24sedam.rs)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading