ĆERKU MU SILOVAO ŠURAK, ON MU PRESUDIO: Muškarac nakon ubistva Albanca pušten da se brani sa slobode, ovo je RAZLOG!

Autor:

Svet

15.01.2024

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlukom suda muškarac je danas pušten u kućni pritvor, i biće u kući svoje ćerke

ĆERKU MU SILOVAO ŠURAK, ON MU PRESUDIO: Muškarac nakon ubistva Albanca pušten da se brani sa slobode, ovo je RAZLOG!

Foto: Društvene mreže

Ubistvo u Grčkoj

Muškarac (50) koji je osumnjičen da je ubio svog šuraka Albanca u Grčkoj, nakon što je saznao da mu je ovaj devet godina silovao ćerku, pušten je da se brani sa slobode.

Neimenovani muškarac se tereti da je u sredu 10. januara smrtno ranio svog šuraka, a nekoliko sati pošto ga je ćerka obavestila da ju je "ujak", odnosno brat njene maćehe, silovao od njene 9. godine.

Ona je rekla i da joj je poslednjih meseci tražio novac, preteći da će objaviti fotografije i snimke njihovog odnosa.

Odlukom suda on je danas pušten u kućni pritvor, i biće u kući svoje ćerke, dok sudsko veće ne odluči o njegovoj sudbini. Očekuje se da odluka bude doneta do kraja nedelje.

Nakon što je doneta odluka da bude pušten u kućni pritvor, ćerke osumnjičenog su plakale od radosti. Kako pišu mediji, ispred istražnog suda danas su osim ćerki bila i braća osumnjičenog, dok supruga odbija da ga vidi.

Prema navodima medija, saslušanje osumnjičenog trajalo je oko dva sata.

Da podsetimo, advokat oca koji je počinio ovaj zločin otkrio je, nakon hapšenja, da je njegov klijent, uprkos svojim postupcima, jedino zabrinut za dobrobit svoje dece.

- Počinilac je shvatio veličinu posledica svog dela i jedino što ga brine je budućnost njegove dece. Pita samo za svoju decu i brine kako će živeti pošto im je on bio podrška. Pružao im je sigurnost u životu, izdržavao ih finansijski - istakao je advokat.

Nakon ovih traumatičnih događaja, 18-godišnja žrtva dobija intenzivnu podršku od strane psihologa kako bi mogla da se nosi sa događajima koji su obeležili njeno detinjstvo, sadašnjost i budućnost. Očigledno je da će joj biti potrebna posebna pažnja i podrška kako bi prevazišla ovu traumu i krenula dalje sa svojim životom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading